Horoskop: Kateremu znamenju se to poletje obeta največ ljubezni in strasti?

D.Ži
29.06.2021 10:30
Poletje je čas za ljubezen, seks in avanture. Če verjamemo astrološkim napovedim, se bo nekaterim v juliju in avgustu dogajalo več od ostalih.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Oven

Čeprav je to v nasprotju z vsem, kar mislite, da ste, se te dni v vas prebujajo hormoni in želite si več strasti. Poletni solsticij in mlada Luna vas bosta pripeljala do razmisleka o tem, kaj si v življenju zares želite. Si boste upali narediti korak na poredno stran? Strastna Venera vas bo pri tem podpirala. 

Bik

Želite si več od ljubezni - pravo partnerstvo, v katerem se boste s svojo ljubeznijo povezali globlje. Zasanjani boste, a bo to idilično plovbo po morju romantike prekinil prepir, saj boste prišli do zaključka, da partner vseh vaših potreb ne zadovoljuje dovolj.

Dvojčka

Konec retrogradnega Merkurja odpira vrata zvezam. Žejni boste vznemirjenja in si želeli spoznati čim več zanimivih ljudi. Ker ste družabne narave, vam bo spoznavanje novih frajerskih in kul prijateljev zelo dobro šlo od rok. Spoznali boste nekoga zelo zanimivega, ki pa ne bo ustrezal vaši stereotipni predstavi o ljubimcu. Stopili boste v neznano. 

Rak

Poletni zrak za vas diši po ljubezni, a prenehajte z manipulacijo in se znebite ljudi, ki ne spoštujejo vaših meja. Vaša potreba po nadzorovanju okolice je močna, zato vam gre močno na živce, ko poskuša tu in tam za krmilo stopiti tudi vaš partner. Zmanjšajte dramo in se sprostite. 

Lev

Pazite na svoje srce. Novi ljudje prihajajo v vaše življenje. Pravkar se nahajate sredi obdobja velikih sprememb in privlačite povsem drugačen tip ljudi, kot ste ga nekoč. Prav mogoče je, da se vam obeta nova resna zveza. 

Devica

Prijatelji za vašim hrbtom intenzivno razpravljajo o vaši trenutni zvezi. Počasi boste morali zavzeti stran in se postaviti partnerju v bran ali pa prisluhniti prijateljem. A raje kot na negativnosti se osredotočite na vse lepo. Odprite srce in ljubezen bo vstopila vanj. Poletje bo vašemu intimnemu življenju zelo naklonjeno. 

Tehtnica

Prekipevate od šarma in vse bolj spogledljivi postajate. Pustite svoje možnosti odprte in ne pristanite na zvezo s prvim človekom, ki ga spustite v svojo posteljo. Če ste že v zvezi, potem je pred vami strastno obdobje. A tudi intimno zmorete več. Sprostite se in bodite drzni. 

Škorpijon

To poletje bo kot nalašč za romanco. Vaša nova avantura vas morda čaka na Instragramu, le upajte si poslati pravi signal. Če ste že v zvezi, potem svojih težav te dni ne boste rešili. Ne rinite z glavo skozi zid. 

Profimedia

Strelec

Doživeli boste občutek čustvenega olajšanja. Vaše težave v zvezi se bodo razpletle in izginile. Tekom poletja boste srečali staro simpatijo, a znali boste poželenje v sebi ohraniti pod nadzorom. Zabavajte se, družite in spoznavajte nove ljudi. Če ste samski, se vam v drugi polovici avgusta obeta srečanje, ki bo pustilo globoke sledi. 

Kozorog

Dolgo se že trudite najti partnerja, a to poletje bo pri vas bolj naklonjeno avanturam. Tisti, ki ste že v zvezah, se boste znašli na preizkušnji. Postaviti morate jasne meje in na njih vztrajati. 

Vodnar

Zaradi pretiranih kompromisov v zvezi se vam zdi, da ne dobite dovolj ljubezni. Kot bi preveč dajali in premalo dobili v zameno. Kar sicer ne pomeni, da se obeta razpad zveze. Umirite svoje intenzivne občutke in se malce sprostite. Samskim se obeta zmenek, ki jim bo spodnesel tla pod nogami.  

Ribi

Zberite pogum in svoji simpatiji povejte, kaj do nje čutite. Kdor ne tvega, nikoli ne zmaga. Prenehajte prepoceni prodajati svoje srce. Če ste samski, boste ljubezen našli takrat, ko boste to najmanj pričakovali. Ne zamudite priložnosti, nekomu ob vas srce zelo hitro bije. Zdelo se bo, da okoliščine niso prave, a ljubezen to sploh ne zanima. Poslušajte svoje instinkte. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta