(FOTO) Spletna vplivnica z zaščitnimi maskami prekrila svoje najbolj intimne dele in ogorčila javnost

D.Ži
10.04.2020 11:01

Vanessa Sierra se brani, da je šlo za rabljene maske, ki bi tako ali tako morale romati v koš za smeti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekdanja zvezdnica cele vrste resničnostnih šovov, danes pa znana uporabnica Instagrama se je znašla na tarči kritik, potem ko je pozirala v improviziranem bikiniju, ki ga je naredila iz medicinskih zaščitnih mask. Prav tistih, ki jih te dni tako zelo primanjkuje po svetu. Vanessa Sierra, ki je lani nastopila v drugi sezoni avstralskega Otoka ljubezni, se je fotografirala s fantom Lukeom Erwinom. Svoje najbolj intimne telesne dele je prekrila z maskami. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-tpxF1FtFd/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Večina ljudi zaščitne maske zavrže, mi jih recikliramo," je pripisala fotografiji. Provokativna fotografija, ki jo je objavila, zato da bi promovirala svoj profil na spletni strani za odrasle OnlyFans, je izzvala številne ogorčene reakcije njenih sledilcev. "Ljudje ne morejo priti do mask, ker jih Vanessa uporablja namesto bikinija," je nekdo napisal. Kmalu se je oglasila tudi vplivnica sama in za news.com.au povedala, da so bile maske rabljene in da bi tako ali tako morale v smeti.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-oNhPnFZHT/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Ne motijo me takšni komentarji. Ko si javna oseba, te hitro napadejo in obsojajo vsak tvoj korak," je dejala. Pravi, da je težko situacijo ljudem poskušala le malce olajšati. "Šlo je za rabljene maske. Sprostite se, no, malo," je še dodala.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-GTeHnlW3w/?utm_source=ig_embed{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta