(FOTO) Pravijo, da je ta Slovenka najbolj vroča influencerka na Balkanu. Zdaj je dobila razvpito ponudbo

D.Ži
04.11.2019 16:13

Ula Šemole bo morda kmalu blestela na najbolj ekstavagantnih zabavah na svetu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ula Šemole je ena najbolj sledenih Slovenk na Instagramu in ena najbolj priljubljenih spletnih zvezdnic na območju nekdanje skupne države. Pred kratim je na mizo dobila vznemirljivo vabilo. Prav mogoče je, da se bo brhka Ula v bodoče udeleževala razvpitih in tudi razuzdanih zabav, ki jih pripravlja tako imenovani "kralj Instagrama" Dan Bilzerian, piše srbski Blic.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4H7BNXFeYI/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Kriv za to nenavadno novo navezo je, kakopak, Instagram, kjer atraktivni uporabnici sledi več kot 40 tisoč ljudi, ki jo dnevno zasipavajo s komplimenti. "Dan in jaz imava nekaj skupnih zvezdniških prijateljev, poslal mi je ponudbo. In tukaj sva, kjer pač sva," je vroča črnolaska povedala za 24sata.hr. In dodala, da nima recepta za vstop v takšno družbo, saj je vse stvar sreče. "Ni avdicije. Nikjer se ne moreš prijaviti. Najpomembnejša so družbena omrežja in zveze," pravi.  
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3UHzUXl1Hm/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Šemoletova trdi, da je negativni komentarji in druge pripombe, ki jih žanjejo dekleta iz kroga razvpitega Američana, ne ganejo. "Ljudje bi bili lepši in srečnejši, če ne bi razmišljali tako negativno. To so čudovita dekleta, ki dobro služijo. Večina nima prave predstave o tem poslu, zato si stvari izmišljajo," meni ena najbolj fatalnih Slovenk, ki je v Ljubljani nekoč delala v svetu mode pa kot plesalka in menedžerka nočnega kluba, nedavno pa se je preselila na Bali.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0iKqN9liAP/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Ula pravi, da slavni 38-letnik ni njen tip moškega, da pa se med druženjem z njim lahko veliko nauči. Bilzerianu sicer na Instagramu sledi več kot 30 milijonov ljudi, ki z zanimanjem spremljajo utrinke iz njegovega razkošnega življenja. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtamUFtnRWx/?utm_source=ig_embed{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BoJrm06Fv1q/?utm_source=ig_embed{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta