(FOTO) Špela iz Atomik Harmonik postala mamica: Tako lepo ime sta z možem izbrala prvorojencu

A.L.
21.12.2019 11:46

Nekdanja pevka, ki je skupaj s Špelo Grošelj zabavala množice po vsej Sloveniji, je odkrito priznala, da sta se z Žigo Pavlinom več let trudila, da bi zanosila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Letošnji božično novoletni prazniki bodo za Špelo Pavlin, nekoč Kleinercher, ki se je večina spomni iz skupine Atomik Harmonik, še lepši. Z možem, hokejistom Žigo Pavlinom, sta se namreč pred dnevi razveselila prvorojenca, ki sta ga po poročanju 24 ur poimenovala Matias.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6Q4yuDFILX/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Novopečena mamica je prvo fotografijo novega družinskega člana že objavila tudi na družbenih omrežjih, kjer čestitke zancev in prijateljev že dežujejo. Pavlinova je rodila v ljubljanski porodnišnici, že včeraj pa sta jo lahko z malim Matiasom zapustila. Že poleti, ko je nekdanja pevka sporočila veselo novico, je zapisala, da si želi le, da bo otrok zdrav. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BoyqyEQAacQ/{/instagram}
Nekdanja pevka, ki je skupaj s Špelo Grošelj zabavala množice po vsej Sloveniji, je odkrito priznala, da sta se z Žigo Pavlinom več let trudila, da bi zanosila. Prav zato je veselje ob povečanju družine še toliko večje.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BirzZYnlgNH/{/instagram}
Po končani glasbeni karieri se je Špela nekoliko umaknila iz javnosti. Skupaj z možem se zaradi njegove športne kariere seli iz države v državo, že pred časom pa je dejala, da se vedno rada vračata tudi domov.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BD5QYc4ma6D/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta