(FOTO) TV-zvezdnica objavila fotografijo dojenja, a se je kmalu morala zagovarjati

D.Ži
12.12.2019 10:53

Bi res morala otroka med hranjenjem neprestano gledati v oči?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Igralka Shay Mitchell je postala prava ikona žensk, ki se zavzemajo za dojenje v javnosti. Val odobravanja je požela, ko je na splet poslala fotografijo, na kateri vidimo, kako doji svojega otroka. Na Instagramu je pozirala v široko razpeti obleki smaragdno zelene barve, ki je eno dojko zakrivala, na drugo pa je bila prisesana njena mesec dni stara hči Atlas Noa. 32-letnica je k simpatičnemu utrinku pripisala "Breast Friends" oziroma "Prsni prijateljici".
{instagram}https://www.instagram.com/p/B55aQdsFDTh/{/instagram}
Navdihujoča fotografija je kmalu zbrala več kot dva milijona všečkov in na tisoče navdušenih komentarjev, med katerimi je tudi nekaj zvezdniških. "Epsko!" je napisal njen soigralec iz serije Pretty Little Liars Troian Bellisario, noseča manekenka Ashely Graham pa je pripomnila, da si tudi sama tega že zelo želi. "Točno tako sem bila videti tudi jaz!" je navdušena Hilary Duff, Vaness Hudgens pa: "Daaaaj nooo!" 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5goVskFVnj/{/instagram}
Ena od sledilk nad videnim ni bila tako navdušena. "Sem njena oboževalka, a ta fotografija dokazuje, da le hlepi po pozornosti. Otroka niti ne gleda, niti ni z njim povezana. Povezana je s fotoaparatom," je komentirala. Shay se je hitro odzvala, češ da je v materinskih priročnikih očitno izpustila poglavje, kjer piše, da mora otroka med dojenjem ves čas gledati v oči. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4iiTGbF0KK/{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta