Medtem ko so Angleži izgubljali, je Kate morda razkrila strogo varovano skrivnost. Prihaja 4. otrok?

D.Ži
12.07.2021 09:16
Je žena bodočega britanskega kralja med tekmo nehote razkrila veselo novico? Roka na trebuščku je pritegnila veliko pozornosti.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Razpletlo se je, kakor se je, a princ William, vojvodinja Kate in sin George so za Angleže v finalu evropskega nogometnega prvenstva na VIP tribuni Wembleya močno stiskali pesti. Pomagalo sicer ni, saj je angleška izbrana vrsta proti italijanski izgubila. Tisti, ki jih nogomet ne zanima prav zelo, so pozornost usmerili v nekaj povsem drugega. 

Ni ostalo neopaženo, da je vojvodinja Kate ob koncu tekme roko večkrat položila na svoj trebušček. Podzavestni gib, ki je sprožil ugibanja. Ji je postalo slabo? Je to morda znak nosečniške slabosti, ki jo je spremljala skozi zadnje tri nosečnosti? Je torej na poti nov član kraljeve družine? 

Profimedia

Časopis Manchester Gazette je medtem že tvitnil: "Kate noseča?"

Povsem iz trte zvita ta ugibanja niso, saj je kraljevi par veliko pozornosti pritegoval že med sobotnim ženskim finalom Wimbledona. William in Kate očitno doživljata srečno obdobje, saj zaljubljeni in naklonjenosti polni pogledi med njima kar dežujejo. Sploh Kate je tako dobro razpoložena, kot že dolgo ne in kar žari

Profimedia

Že v začetku junija je kraljevi poznavalec Duncan Larcombe britanskemu Expressu dejal, da ne bi bil prav nič presenečen, če bi Kate še enkrat zanosila. Meni, da zakonca te možnosti ne izključujeta. 

Novica o nosečnosti bi najbrž vsaj malo omilila razočaranje Angležev po izgubljenem finalu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta