(FOTO) Mrežaste kopalke in nova postava: Toliko se je med dopustom zredila Špela Grošelj

D.Ži
02.08.2021 10:10
Prav mogoče je, da naša priljubljena pevka in voditeljica v tem trenutku v rokah drži skledo solate.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Blaž Vatovec

Če kdaj, potem oboževalci te dni povsem razumejo, kaj preživlja Špela Grošelj. Je ena tistih slovenskih estradnic, ki preko družbenih omrežij javnost najbolj ažurno obveščajo o zasebnih podvigih. Tako smo zadnje dni lahko atraktivni Špeli družbo virtualno delali med dopustom in opazili, da se je pevka in voditeljica očitno navdušila nad trendovskim supanjem

V svojem zelo iskrenem in neposrednem slogu je Špela, ki smo jo skozi leta videli že v vseh mogočih konfekcijskih številkah, spregovorila tudi o tem, da je dopustniški hedonizem na njeni postavi pustil nekaj sledi. Situacija, s katero se te dni soočajo mnogi dopustniki. Objavila je fotografijo, na kateri jo vidimo med supanjem v zelo vročih mrežastih kopalkah in s Hvara pripisala: "Spoznala noro zanimive in prijazne ljudi, ustvarjala brezčasne spomine, imela najbolj kjut telesnega stražarja in dobila nove 3 kile. Direkt v bauh. Dietka, drug teden začneva!"

Ne vemo, ali je Špela danes že na dieti, vemo pa, da je očarljiva in zapeljiva v vseh oblikah in konfekcijskih številkah. Pa tudi, da ima Grošljeva očitno še vedno nekaj počitniških načrtov. "Morje, midva pa še nisva zaključila! Te že pogrešam in se kmaaaalu vrnem!" je dodala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta