Ta 3 nebesna znamenja so najbolj nagnjena k laganju in varanju

D.Ži
19.11.2019 13:57

Mnenja so deljena, a nekateri astrologi so prepričani, da med najnevarnejše ljubimce spadajo ti trije ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekateri ljudje so nagnjeni k monogamnim zvezam, drugi pa se skokom čez plot preprosto ne morejo upreti. Ta tri nebesna znamenja bojda veljajo za najbolj nevarne ljubimce in najbolj nezveste partnerje. 
1. Oven
Ovnu vlada Mars, ki v sebi nosi akcijo, agresijo in spolnost, po mnenju nekaterih astrologov bojda kaže na resno možnost, da vas bo oseba v znamenju ovna prevarala brez premisleka. Portal Bustle piše, da so ovni tako zelo impulzivni, da si ne dovolijo prav veliko časa za razmislek. Hitro izgubijo fokus in lahko mimogrede na svojega partnerja pozabijo, če je v bližini nov plen.
2. Dvojčka
Ljudje, rojeni v znamenju dvojčkov, potrebujejo svobodo, raznolikost in fleksibilnost, da bi bili srečni. So družabna bitja, ki rada spoznavajo nove ljudi, so pa sposobni ustvariti in ohranjati vzporedne zveze, ki jih znajo odlično skriti. Nikoli vas ne prevarajo načrtno, a če do tega že pride, bodo poskušali uporabiti vse trike, samo da jim tega ne bo treba priznati.
3. Tehtnica
Tehtnice v življenju potrebujejo ravnotežje in zelo pomembno jim je, da je tako tudi v njihovi zvezi. Če vas prevara tehtnica, to pomeni, da se v zvezi ne počuti izpopolnjeno. Zaradi prevare bo čutila veliko krivdo, a bo zadevo skrivala zavoljo miru v hiši.  Če tehtnico pri varanju zalotimo, bo najbrž sprva poskušala vse zanikati, a ko jo potisnete v kot, končno iskreno spregovori.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta