(FOTO) Sestra Nike Zorjan se je skoraj zadušila. Pevka je pretresena in ima pomembno sporočilo

D.Ži
03.11.2021 09:35
Malo je manjkalo pa bi sladkanje s palačinko lahko bilo usodno za Evo Zorjan.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jaka Bizjak

Malo je manjkalo pa bi pisali o tragediji. Običajno nasmejana Nika Zorjan je tokrat s svojimi spletnimi sledilci delila zgodbo, ob kateri človeku zaledeni kri v žilah. K sreči se je dobro končalo, a njena draga mlajša sestra Eva je doživela sila neprijetno izkušnjo s palačinko. Nika je zdaj svojim oboževalcem na srce položila dobronamerno opozorilo, da se ne bi kaj takega zgodilo tudi njim. 

Kaj se je zgodilo? Sladkosnedi Evi se je palačinka zataknila v sapniku. Kdo ve, kako bi se končalo, če v kritičnem trenutku ne bi bilo ob njej treh sostanovalcev, ki so k sreči obvladali prvo pomoč in ji s Heimlicovim prijemom spravili palačinko iz sapnika. Tako je Eva spet prišla do zraka. Še danes je Nika ob tej zgodbi vidno pretresena. Meni, da bi prav zaradi takih nesreč prva pomoč morala biti obvezen predmet v osnovni šoli. 

Reševalci so kasneje povedali, da je palačinka zelo nevarna, ker se zalepi na sapnik in se tam odvije, s čimer onemogoči pretok zraka. Zaradi zadušitve s palačinkami naj bi jih že več umrlo, razkriva Nika na TikToku. Delila je tudi video, kako pomagati človeku, ki se duši zaradi hrane, ki se mu je zataknila v grlu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta