(FOTO) Ste že videli slečenega Roka Piletiča? Zdaj vemo, zakaj ima Nika Zorjan tako širok nasmeh

D.Ži
02.06.2021 11:25
Medtem ko ste se vi ukvarjali z drožmi, je starejši od bratov Bql svojo postavo izklesal v nulo. Izjemen razgled.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Raay Music

Vemo, opazili ste, da se je Rok Piletič, starejši od bratov, ki sestavljata vsestransko priljubljeni glasbeni dvojec Bql, v zadnjih letih temeljito lotil aktivnega, zdravega življenjskega sloga. Z veliko truda je postal eden najbolj atraktivnih slovenskih pevcev in oboževalke bodo z vreščanjem, ko se koncerti vrnejo, imele zares veliko dela.

Kakšna je situacija pod njegovimi oblačili, je te dni razkril kar Rok sam, saj sta Bql na svojem instagramovskem profilu objavila fotografijo, na kateri vidimo Roka med jutranjim tekom. In tu se posladek za oboževalke šele začne. Rok namreč formo ohranja kar brez majice in potne kapljice na njegovi izklesani postavi so se tisto jutri na hrvaški obali prav lepo lesketale.

Medtem ko se je večina državljanov v karantenskih mesecih ukvarjala s peko z drožmi, je Rok očitno izklesal tudi svoj trebušni radiatorček. Zdaj je nekako jasno tudi, zakaj je njegova Nika Zorjan ena najbolj nasmejanih Prekmurk daleč naokoli. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta