(FOTO) Saša Lendero odvrgla oblačila in pokazala, da še nikoli ni bila videti bolje

A.L.
29.04.2022 17:59

Pevka je videti bolje kot kadarkoli.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Prvomajske praznike mnogi Slovenci izkoristijo za nekajdnevni pobeg na lepše. Izjema ni niti priljubljena pevka Saša Lendero, ki se je skupaj z družino odpravila v Egipt. O tem, kako lepo se jim godi na dopustu, obvešča tudi sledilce na družbenih omrežjih.

"Pozdravčki domov! Ko voda odpakne vse negativne misli in se na toplem soncu razblinijo skrbi, se spet zbudi radost in uživanje v vsakem trenutku," je zapisala pod fotografijo, na kateri je odvrgla oblačila, nadela kopalke in pokazala, da še nikoli ni bila videti bolje.

48-letna pevka ni pozabila niti na najbolj zveste sledilce in jim preko Instagrama poslala nekaj pozitivnih misli. "Ko si umirjen, nebezljajoč in zenovsko visiš na kakšnem udobnem ležalniku, je nekako vse fino in fajn. Tudi glede prihodnosti, ki nas zadnje čase skoraj vse skrbi, se nekako potolažiš in upaš na najboljše. Pošiljam vam objem ... pa kakšno mlahavo kavico spijte v dobri družbi! Zagotavljam, da bo vrhunska!"

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta