(FOTO) Nekdanja misica šokirala z izjavo o materinstvu: Svoje postave ne želim uničiti z nosečnostjo

D.Ži
14.04.2022 09:15

Večino življenja se je borila s prekomerno težo, zdaj želi na lepotnih izborih še nekaj časa na polno blesteti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekdanja mis Velike Britanije Jen Atkin je razkrila, da si v bližnji prihodnosti ne želi imeti otrok, saj se boji, da bi uničila svojo izklesano postavo. "Misel, da bi dobila strije in se zredila, me odvrača od tega, da bi imela otroke," je povedala za The Sun.

Profimedia

"Skoraj vsak vikend grem ven in tega kot mama ne bi mogla početi, ker si ne morem privoščiti varuške. Mislim, da malce počakati ni sebično. Gradim samozavest, da bom nekoč lahko odlična mama," pravi.  "To je moje življenje in sama se bom odločila, kdaj bom zanosila," pravi.  

Profimedia

Atkinova je lepotno krono osvojila, potem ko je izgubila več kot 50 kilogramov. "V svojih 20-ih sem živela s prekomerno telesno težo, dokler leta 2016 nisem spremenila načina prehranjevanja. V dveh letih sem izgubila veliko kilogramov in ugotovila, da imam lahko odlično postavo in prsi," je iskrena. 

Profimedia

"Naslov mis Velike Britanije sem osvojila februarja 2020. Obsedena sem z lepotnimi izbori. Vse je tako bleščeče, glamurozno in zabavno. V naslednjih nekaj letih želim osvojiti še več kron. To mi je pomembnejše kot otroci," napoveduje.

Profimedia

In dodaja: "Obožujem svoje novo telo in želim uživati ​​v njem pred nosečnostjo. Kmalu bom pozirala za katalog bikinijev. Če bi imela otroka, dvomim, da bi imela to priložnost."

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta