(FOTO) Rekordno: Tej neverjetno atraktivni Slovenki na spletu sledi več kot milijon ljudi

D.Ži
08.06.2021 00:00
Maja Malnar veselo potuje in z atraktivnimi objavami navdušuje svoje sledilce z vseh koncev sveta.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Maja Malnar v mehiškem Tulumu s prijateljico, zvezdnico Emmo Rose.
Profimedia

Morda se je še spomnite iz njenih pevskih časov, zelo velika verjetnost pa je tudi, da ji sledite na Instagramu, kjer čedna slovenska vplivnica blesti. Niti v časih največje priljubljenosti skupine Sexplosion Maja Malnar ni imela tako širokega občinstva. Je ena najbolj slednih Slovenk na svetovnem spletu in zagotovo je zelo ponosna na to, da ji sledi že več kot milijon ljudi z vseh koncev sveta. S tem je letvico med slovenskimi vplivneži postavila zelo visoko. 

"Hvala, ker ste omogočili, da sem najbolj srečno dekle na svetu in da ste tu z mano v dobrih in slabih trenutkih, na potovanjih in modnih avanturah, vsak dan v letu. Za mano so leta in leta trdega dela, zdaj pa sem brez besed," je opazno ganjena zapisala na spletu. Ni pa edina Slovenka, ki je tako priljubljena in sledena. Tukaj so tudi naši odlični športniki, ki spreminjajo svetovno športno zgodovino. 

Več kot milijon in pol sledilcev ima nogometaš Jan Oblak, Luka Dončić krepko vodi z več kot 5 milijoni sledilcev, najbolj znana Sevničanka na svetu, Melania Trump ima 5 milijonov in 300 tisoč zvestih sledilcev. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta