Drama v Splitu: Starleta, ki prodaja intimne posnetke, je fanta, slavnega tenisača, prijavila policiji

D.Ži
03.06.2021 09:54
Ni znano, zakaj so Bernardu Tomiću tako popustili živci, je pa svoji punci polomil dva prenosna računalnika in mobilna telefona.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Vanessa Sierra je avstralska spletna vplivnica in zvezda na portalu OnlyFans, ki je namenjen eksplicitnim odraslim vsebinam. Njen fant je Bernard Tomić, avstralski tenisač hrvaških korenin. Že večkrat sta zakuhala kak škandalček, saj že nekaj časa intimne posnetke snemata in objavljata skupaj. 

Tokrat je Tomića, s katerim je v okviru njegovih športnih priprav prišla v Split, prijavila policiji, saj naj bi ji razbil dva mobilna telefona in prenosna računalnika. Iz njunega apartmaja v enem od splitskih hotelov so zadnje dni odmevali glasni prepiri, slišati je bilo tudi njene ogorčene besede "kam si me pripeljal", piše Slobodna Dalmacija.

Profimedia

Medtem je na Instagramu objavila posnetek, na katerem Tomić razbija njen prenosni računalnik. "Ne šalite se z egom tenisača. Da bi pokrila škodo v višini 10.000 evrov, bom objavila nov intimni posnetek na platformi OnlyFans. Ni mi žal," sporoča. Tudi policiji je povedala, da ji je tenisač povzročil materialno škodo v višini 10.000 evrov. Splitska policija je prijavo potrdila, a o podrobnostih še molči.

Sierro je širša javnost spoznala v resničnostnem šovu Love Island, kar nekaj denarja je na OnlyFans zaslužila tudi s svojim prejšnjim fantom Lukom Erwinom. Gre za vsebine pornografske narave. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta