(FOTO) Za lepotne operacije zapravila na tisoče evrov in postala neprepoznavna, a sporoča: Moja lepota prihaja od znotraj

A.L.
16.01.2021 15:40
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Spletna vplivnica in model Amanda Martin, ki jo na družbenih omrežjih spremlja več kot pet milijonov ljudi, je bila v času, ko se je poročila, stara komaj 20 let. Zakon se je kmalu končal, zanjo pa pomenil trenutek, v katerem se je odločila, da spremeni svoje življenje, predvsem pa videz in tako najde novo ljubezen.

Najprej je s pomočjo osebnega trenerja shujšala več kot 30 kilogramov. Zaradi vitke postave se je odločila za povečanje prsi, vse to pa je bil šele začetek njenih obiskov plastičnih kirurgov. Do danes je za lepotne popravke odštela že na deset tisoče evrov, med drugim si je privoščila liposukcijo, polnila za ustnice in vsadke za zadnjico.

A četudi marsikdo pomisli, da se Martinova skoraj obsedeno posveča svojemu izgledu, ta pravi, da njena lepota prihaja od znotraj. "Moja notranja lepota in edinstvenost sta se mi vedno zdeli neverjetni. Preprosto rada prilagodim svoj videz temu, kakor se počutim v sebi."

Nov videz je spletni vplivnici pomagal tudi do nove kariere. Z objavljanjem razgaljenih fotografij naj bi služila neverjetne zneske, našla pa je tudi partnerja, s katerim domnevno snema filme za odrasle, občasno pa ji pomaga tudi pri urejanju družbenih omrežij.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta