(FOTO) Dobro jutro, dekolte! Ana Tavčar presenetila z zapeljivimi dopustniškimi fotografijami

12.08.2021 11:20
Priljubljena voditeljica jutranjega televizijskega programa se poletnemu miru predaja na Mallorci. Od tam tu in tam svojim sledilcem pošlje tudi kak vznemirljiv posnetek.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Adrijan Pregelj

Kar malce jo že pogrešamo, a naj uživa zasluženi počitek. Oddajo Dobro jutro na TV Slovenija trenutno krmari koprska ekipa, ki gledalcem vsako jutro pričara obmorsko, počitniško vzdušje, čisto prav dopustniško vzdušje pa je te dni zajelo Ano Tavčar Pirkovič, ki se običajno oglaša iz ljubljanskega studia.

No, zdaj se nam oglaša iz mnogo bolj slikovitih krajev. Priljubljena voditeljica je namreč zadostila svoji potovalni vnemi in si privoščila počitnice v Španiji. Odpotovala je tja, ker se to poletje slavnih osebnosti kar tre, celo Cristiano Ronaldo je tam pred tedni privezal svojo luksuzno jahto. Govorimo o Mallorci. 

V ljubki pikčasti in drzno dekoltirani opravi je Ana iz Palme, otoške prestolnice, svojim instagramovskim sledilcem poslala utrinek in ga opremila z mislimi Pamele Wilson. Kot kaže, televizijka ob morju uri svojo čuječnost.  

Videli smo jo tudi med sprehodom po mestu v pisani in prav tako zelo poletno dekoltirani obleki, presenetila nas je celo s poziranjem v kopalkah. Izbrala je bele enodelne in jim v nemščini pripisala: "Končno dopust."  Kako zagorela se bo atraktivna voditeljica vrnila v domovino, bomo videli kmalu, saj se bodo jutranje studijske luči kmalu prižgale tudi zanjo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta