(FOTO) Čedno ukrajinsko novinarko razglasili za najlepšo nogometaševo soprogo na svetu

D.Ži
05.07.2021 14:52
Vlada Sedan je v svoji domovini prava zvezda, z možem jima pravijo tudi "ukrajinska Beckhamova".
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ne ukvarjajo se na evropskem nogometnem prvenstvu samo z nogometom, nekateri pozorno spremljajo tudi tribune in zasebno življenje nogometašev. Pod drobnogledom so se te dni znašle žene in partnerice športnikov, kmalu bo nastala tudi kakšna lestvica o tem, kdo ima najbolj čedno. Daily Mail se je tako ob četrtfinalni tekmi med Anglijo in Ukrajino razpisal o boljših polovicah članov ukrajinske reprezentance, novinarko in ženo Cityjevega igralca Oleksandra Zinčenka so razglasili za najlepšo nogometaševo ženo na svetu. Ime ji je Vlada Sedan

V Ukrajini zelo priljubljena športna novinarka in voditeljica ima na Instagramu več kot 470 tisoč sledilcev, nekateri jo primerjajo s slovito italijansko svetlolaso voditeljico Diletto Leotto. Ukrajinka se je z nogometašem poročila lani, pred tem jo je zasnubil na kijevskem olimpijskem stadionu. Parčku v domovini pravijo kar "ukrajinska Beckhamova". Nedavno sta sporočila, da pričakujeta prvega otroka. 

Daily Mail se je razpisal tudi o lepi Christini Yaremchuk, 27-letni ženi ukrajinskega napadalca Romana Yarmchuka.

Pa tudi o Margariti Stepanenko, ženi Šahtarjevega vezista Tarasa Stepanenka. Mati treh otrok je lokalna zvezdnica z lastno modno znamko, na družbenih omrežjih pa rada deli tudi kuharske recepte. 

Inna Yarmolenko se je poročila z napadalcem West Hama Andriyem Yarmolenkom že leta 2011, imata tri sinove. Bila je podjetnica, zdaj se ukvarja z dobrodelnostjo. Delati ji ni potrebno, saj njen dragi tedensko zasluži okoli 115 tisoč britanskih funtov. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta