(FOTO) Član britanske kraljeve družine priznal, da je fizično napadel princa Harryja, pravi, da bi isto storili tudi drugi

Asja Lednik
09.10.2021 16:54
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Življenje na kraljevem dvoru ni lahko, še posebej, če si princ Harry. Ta je skupaj s svojo Meghan Markle postal najbolj osovraženi član britanske kraljeve družine. Novim podrobnostim, ki curljajo v javnost, ni videti konca.

Mike Tindall, nekdanji član rugbijske angleške reprezentance in mož Harryjeve najljubše sestrične Zare, je v nedavnem intervjuju razkril, da je leta 2003 s princem kar fizično obračunal. Kot priznava, se je želel prepričati, kako bodo na njegovo dejanje reagirali  prinčevi varnostniki.

A pravo presenečenje je šele sledilo. Tindall je, sicer nekoliko v šali, med intervjujem pripomnil, da si marsikateri član kraljeve družine danes želi narediti enako. Pri tem se je Mike Tindall navezoval na slab odnos, ki trenutno vlada med Harryjem in preostalimi člani družine.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta