(FOTO) Bikini in vroča postava: Ni povsem jasno, zakaj je ta sestra Kardashian deležna najmanj pozornosti

D.Ži
24.11.2021 09:00

Kourtney Kardashian te dni na polno uživa s svojim zaročencem, ki ji je nataknil prstan s 15-karatnim diamantom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

42-letna Kourtney Kardashian je znova prijetno vznemirila Instagram. Tokrat se je pohvalila s provokativnimi fotografijami, ki so nastale med njenim dopustom v Mehiki. Zdi se, da plaža, sonce in morje zelo dobro vplivajo na to seksi lepotico, ki se zadnje dni lepim rečem v življenju predaja v družbi svojega novega fanta. Kourtney je namreč v zvezi z bobnarjem rock skupine Blink-182 Travisom Barkerjem, s katerim veliko potujeta in se razvajata. 

Travisa je nedavno ena najbolj atraktivnih, a pogosto spregledanih članic televizijskega resničnostnega klana obdarila z njegovim sanjskim avtomobilom, s katerim se je glasbenik kasneje bahal na Instagramu. Tam se je svoji Kourtney javno zahvalil za velikodušno in razkošno darilo.

Barker je Kourtney zasnubil 17. oktobra v kalifornijskem Montecitu. Nataknil ji je unikatni prstan oblikovalke Lorraine Schwartz, ki ga je izdelala po njegovi zamisli. "Ni bil posebej zahteven. Prstan je lep, onadva pa srečna," je medijem dejala Schwartzova.

Strokovnjaki ocenjujejo, da ima diamant na Kourtneyjini roki več kot 15 karatov in je vreden približno milijon dolarjev. Poroka s Travisom bo njena prva, z dolgoletnim, medtem že bivšim fantom Scottom Disickom pa ima tri otroke: 11-letnega Masona, 9-letno Penelope in 6-letno Reigno.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta