(FOTO) 45-letna Shakira se je po dolgem času pokazala povsem brez ličil. Njen videz je mnoge presenetil

D.Ži
26.04.2022 09:40

Vroča latino zvezdnica uživa v družinskem življenju in le še redko stopi pred fotografe. Tokrat so jo opazili na plaži.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zdi se, da se sploh ne spreminja. Latino zvezdnica Shakira je videti tako ljubko kot na začetku svoje kariere. Ob dveh otrocih ima 45-letna pevka odlično postavo, ki jo lahko pripišemo tudi njeni ljubezni do plesa in rednim treningom. Za svojo formo je vedno zelo skrbela.

Profimedia

Shakiro so te dni opazili s sinovoma na plaži v Španiji, nosila je rumene kopalke z vzorcem, lase je spela v nekoliko neurejeno figo, obraz pa pustila brez ličil, da bi se lahko čim bolj naužila sončnih žarkov. 

Profimedia

Shakira je ena redkih zvezdnic, ki še ni obiskala lepotnega kirurga. Tako vsaj trdi. V enem od intervjujev je povedala, da ličil v resnici ne mara in da na obraz najraje nanese le kremo z zaščitnim faktorjem, še največ pozornosti namenja svojim zobem. 

Profimedia

Shakira je v zvezi s španskim nogometašem Gerardom Piquejem, skupaj imata dva sinova, 9-letnega Milana in 7-letnega Sasho.

Profimedia

Skupaj sta že 12 let, njuna ljubezenska zgodba pa se je začela na svetovnem prvenstvu leta 2010.

Profimedia

Ko je Shakira odpela navijaško himno Waka Waka, je na slovesnosti spoznala tudi Piqueja, bila je ljubezen na prvi pogled.

Reuters

Pevka je 10 let starejša od nogometaša in mnogi so dvomili v njuno ljubezen, a je par dokazal, da je med njima resnično veliko naklonjenosti in harmonije.

Profimedia

Lahko sta vzor marsikateremu drugemu zvezdniškemu paru. Skozi leta se je nabralo nekaj govoric o varanju in domnevnem razpadu zveze. Na trače se skoraj nikoli ne odzivata, raje se ukvarjata drug z drugim. Trdita, da sta sorodni duši.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta