Vsi so morali odložiti telefone: Se je Michael Schumacher prvič po hudi nesreči pojavil v javnosti?

A.L.
30.09.2024 12:21

Po informacijah Bilda so morali vsi zaposleni pred vstopom na posest odložiti mobilne telefone.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Gina Maria Schumacher, hči legendarnega voznika formule 1 Michaela Schumacherja, se je poročila s svojim dolgoletnim izbrancem. Tuji mediji so se razpisali o razkošni slovesnosti, ki je potekala na Mallorci. Poroke se je udeležil tudi Ginin stric Ralf Schumacher s partnerjem, mnogo ugibanj pa je tudi o tem, ali se je slavja udeležil Michael Schumacher, ki se vse od hude smučarske nesreče ni pojavil v javnosti.

Gina Maria Schumacher.
Profimedia

Po informacijah Bilda so morali vsi zaposleni pred vstopom na posest odložiti mobilne telefone, da ne bi fotografirali tamkajšnjih prostorov in dogajanja, ob tem pa se marsikdo sprašuje, ali so telefone morali odložiti predvsem zaradi prihoda nekdanjega športnika. Ali je pripotoval v Španijo, za zdaj ni znano.

"Je bil Schumi res prisoten na sobotni poroki? Možno je. Celo zelo možno," piše Bild, ki ob tem navaja, da pa ga zagotovo ni bilo na vrtu, kjer so se zbirali ostali gostje.

Profimedia

Kakšno je zdravstveno stanje Michaela Schumacherja, že leta ostaja dobro varovana skrivnost. Tu in tam kljub molku družine v javnost pricurlja kakšna informacija, ki običajno ni zelo obetavna. Za Michaela naj bi 24 ur na dan skrbela ekipa zdravnikov.

Spomnimo, Michael Schumacher je leta 2013 med dopoldansko smuko v letovišču Meribel doživel hudo nesrečo. Z družino je v francoskih Alpah preživljal božično-novoletne praznike. Okrog 11. ure dopoldne je na neurejenem delu proge padel in z glavo udaril ob skalo. Čeprav je nosil čelado, je bil udarec hud, njegovo zdravstveno stanje je bilo resno. Utrpel naj bi hude možganske krvavitve, so takrat poročali svetovni mediji. Po nevrološkem posegu je bil več mesecev v komi. Kakšno je zares njegovo zdravstveno stanje, pa že več kot deset let ostaja skrivnost.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta