(FOTO) Otroka Michaela Schumacherja sta odrasla. Pravijo, da je hči slavnemu očetu neverjetno podobna

D.Ži
30.03.2022 10:55

Leta tečejo. Še vedno ne vemo, kakšno je zdravstveno stanje legendarnega dirkača formule 1, vemo pa, da imata hitrost rada tudi njegova otroka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
MIchael Schumacher je otrokom tekom karere vedno bil zelo naklonjen, v zakonu s Corinno pa sta se mu rodila dva.
Profimedia

Od smučarske nesreče, v kateri se je hudo poškodoval Michael Schumacher, je minilo skoraj devet let. Slavnega športnika od takrat ni več v javnosti in nikoli ni bilo natančno potrjeno, v kakšnem točno stanju je, a čas neusmiljeno teče. V zadnjih devetih letih sta njegova otroka, Mick in Gina, odrasla.

23-letni Mick je šel po očetovih dirkaških stopinjah, Michaelova 25-letna hči Gina pa obožuje hitrost zlasti, ko je na konju. Že leta se ukvarja z različnimi disciplinami jahanja, v svojem športu je zelo uspešna.

Gino na Instagramu spremlja skoraj 130.000 ljudi. Redko deli fotografije iz svojega zasebnega življenja, njen profil pa je poln fotografij konj in tekmovanj. Oboževalci njenega očeta ji pogosto pišejo, da sta si neverjetno podobna.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta