V prodajo vstopnice za derbi v Ljudskem vrtu

M.D.
18.04.2024 21:05

Iz Ljudskega vrta so dan po zmagi v Stožicah sporočili, da bodo s petkom naprodaj vstopnice za zadnji derbi v sezoni, ki je pod Kalvarijo na sporedu v 35. krogu prve lige. Nakup vstopnice za derbi pa omogoča tudi obisk 6. mitinga.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Zaradi kazni Nogometne zveze Slovenije (NZS) je moral NK Maribor za štiri domače tekme zapreti vrata Ljudskega vrta za gledalce. Pri vijoličastih so se znašli in za navijače organizirali ogled obračunov na velikem zaslonu na južni ploščadi stadiona. Alternativne oglede tekem so poimenovali mitingi, dva tako imenovana mitinga pa so organizirali tudi za gostovanji v Ljubljani v preteklih dneh, za tekmo proti Bravu v Šiški in obračun z Olimpijo v Stožicah. V nedeljo, ko 16-kratni državni prvaki gostijo Rogaško, bo Ljudski vrt še tretjič zaprt, z jutrišnjim dnem pa bodo na voljo vstopnice za večni drebi z Olimpijo, ki bo odigran v 35. krogu prve lige, so danes sporočili Mariborčani.

"Trenutek, ki ga čakamo že od 17. marca. Da povrnemo občutke, ki so nam bili vmes odvzeti in nam bo znova omogočeno pokazati ter spomniti, kakšne so tekme v Ljudskem vrtu s prisotnostjo gledalcev. Maribor – Olimpija, zadnja tekma na domačem igrišču v tej sezoni, bo nedvomno tekma z rekordnim obiskom v letošnjem prvenstvu. Spomin na jesensko izkušnjo v Ljudskem vrtu je prijeten, zmagali smo s 3:1 … Še bolj svež pa je spomin na derbi v Stožicah. Z izjemnim preobratom od 0:1 do 2:1, smo izpisali najlepše vabilo na zadnji, majski derbi," pišejo na spletni strani mariborskega nogometnega kluba. 

Na promocijskem dizajnu ob novici o prodaji vstopnic je zapis "tam bom jaz, tam boš tudi ti", ki z majhno spremembo besedila spominja na skladbo Silvestrski poljub, ki jo prepeva Mariborčan Alfi Nipič. Že po sredinem derbiju pa so na družbenih omrežjih vijoličasti objavili prelomljen piškot sreče z zapisom "prihaja vznemirljivo druženje".

Točen termin četrtega derbija v sezoni še ni določen, predvidoma pa bo na sporedu 11. ali 12. maja. "Predprodaja se začenja v petek, 19. aprila, vstopnice bodo v obeh poslovalnicah Vijol’čne Bajte na voljo od 9. ure. Nakup vstopnice pa omogoča tudi udeležbo na 6. Mitingu. V nedeljo, 21. aprila, še ne smemo nazaj na tribune in si bomo skupaj ogledali tekmo 32. prvenstvenega kroga proti Rogaški na južni ploščadi. Pestro spremljevalno dogajanje že od 13.30, prenos na velikem zaslonu ob 15. uri," so še dodali pri vijoličastih.

Za derbi je predpisana personalizacija, tako da bo vstop mogoč z osebnim dokumentom in vpisanimi podatki na vstopnicah.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta