Pri 35 letih umrl nekdanji nogometni reprezentant

STA, Va
25.10.2024 07:48

Med drugim je igral za francoska kluba PSG in Marseille.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekdanji maroški nogometni reprezentant Abdelaziz Barrada je tragično umrl, sta v četrtek sporočila kluba PSG in Marseille, za katera je igral v Franciji. "Počivaj v miru, Abdelaziz," je Marseille zapisal na omrežju X, medtem ko so v PSG dodali, da je v klubu "velika žalost" ob novici o njegovi smrti.

Barrada, rojen v Franciji, je kariero začel v Parizu pri PSG, nato pa se je preselil v Španijo h Getafeju. Po kratkem času pri Al Jaziri v Abu Dabiju se je leta 2014 vrnil v Francijo k Marseillu, vendar se je po dveh sezonah odpravil nazaj v Zaliv.

Za Maroko je med letoma 2012 in 2015 zbral 28 nastopov in dosegel štiri zadetke. Igral je tudi na olimpijskih igrah leta 2012 v Londonu, ko je zadel pri remiju s Hondurasom (2:2).

Leta 2021 je končal nogometno kariero in nato živel v Franciji. Natančen vzrok smrti ni znan, maroški mediji, med njimi tudi portal morrocoworldnews, pa poročajo, da je v Franciji utrpel nenaden srčni zastoj.

Maroška nogometna zveza se je na družbenih omrežjih poklonila igralcu in njegovo smrt označila za "veliko izgubo".

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta