zadnje objavljene

pogledi

več
Doc. dr. Maja Pakiž, dr. med., specialistka ginekologije in porodništva

mnenje

več

Šibka potresna sunka v bližini Ribnice in Domžal

STA, A.L.
31.01.2023 07:39
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic so v ponedeljek ob 23.45 zabeležili šibek potresni sunek, magnitude 1,4. Po prvih podatkih je bilo žarišče potresa 13 kilometrov severovzhodno od Ljubljane, v bližini Domžal.

Intenziteta potresa v širšem nadžariščnem območju ni presegla 3. stopnje po evropski potresni lestvici, potres pa so čutili nekateri prebivalci okolice Domžal in Moravč, so še sporočili iz Urada za seizmologijo na Agenciji RS za okolje.

Seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic pa so tudi danes ob 2.08 zabeležili šibek potresni sunek, magnitude 2,0. Po prvih podatkih je bilo žarišče potresa 42 kilometrov jugovzhodno od Ljubljane, v bližini Ribnice.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?