Poslanska skupina DeSUS od predsednice stranke Aleksandre Pivec zahteva konkretna pojasnila in dokumentacijo

DR
03.08.2020 15:31

Zaradi očitkov, ki jih je v zadnjem obdobju zaradi svojih obiskov deležna predsednica DeSUS Aleksandra Pivec, je danes zasedala poslanska skupina upokojenske stranke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Poslanska skupina DeSUS
Robert Balen

"Poslanska skupina DeSUS enotno s soglasjem vseh petih poslancev izjavlja, da je od predsednice stranke Aleksadndre Pivec zahtevala konkretna pojasnila in dokumentacijo o njenih ravnanjih, povezanih z obiskom podjetja Vinakras in občine Izole, ter da svoja ravnanja pojasni neposredno poslancem poslanske skupine DeSUS na sestanku poslanske skupine, ki bo v petek," sporočajo iz poslanske skupine upokojenske stranke, ki jo sestavljajo vodja Franc Jurša, Jurij Lep, Ivan Hršak, Robert Polnar in Branko Simonovič.
Poslanska skupina DeSUS je tudi enotno sklenila, da od predsednika sveta stranke Tomaža Gantarja zahteva, da skliče sejo sveta stranke najkasneje do 25., avgusta.
Predsednica DeSUS Aleksandra Pivec se je na zahteve poslanske skupine že odzvala na družbenem omrežju Twitter: "Zaradi odsotnosti se bom s poslanci poslanske skupine DeSUS sestala takoj, ko se vrnem v Ljubljano (predvidoma naslednji ponedeljek), kjer bom poslancem podala vsa pojasnila, povezana z mojim delom."
{twitter}https://twitter.com/APivec/status/1290286277657366528{/twitter}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta