Luka Svetina: Vračam se precej bolj izkušen in z bolj debelo kožo

Za.B.
05.03.2024 16:08

Uredništvu informativne oddaje Planet 18 se je z marcem pridružil novinar in voditelj Luka Svetina, sporočajo s komercialne televizije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Luka Svetina v studiu Televizije Slovenija. 
Adrijan Pregelj/RTVS

"Vrniti se na Planet točno po dveh letih, odkar sva s kolegico Valentino Plaskan vodila oddajo Slovenija izbira, tj. soočenja pred državnozborskimi volitvami, je vsekakor nostalgično. Takrat sem se prvič preizkusil v takšni vlogi na kateri izmed večjih slovenskih televizij, bilo mi je v veselje delati z ekipo na Planetu, oddaja pa mi je takrat služila tudi kot karierna odskočna deska. V kratkih dveh letih se je marsikaj spremenilo, vračam se precej bolj izkušen in z bolj debelo kožo," je ob povratku povedal Svetina, ki je zadnje obdobje preživel na Televiziji Slovenija, kjer je vodil tudi oddajo Odmevi. 

Kot so zapisali na Planet TV, Svetino zanimajo različne teme, kot so politika, šport, gospodarstvo in zdravstvo. Je velik ljubitelj psov, najraje pa zaide v gore. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta