Iza Sia Login: Izkušnje kažejo, da če ni strasti, cilj ne bo dosežen

Damijan Toplak Damijan Toplak
23.12.2019 06:04

Iza Sia Login je nedavno v Mariboru predavala na temo manifestacije oziroma zavestnega kreiranja svoje realnosti, tematika je bila bolj psihološke stroke, četudi je Loginova magistrirala s področja računalništva in informacijske tehnologije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Iza Sia Login meni, da je strah eden naših največjih "zaviralcev"; običajno izhaja iz podzavesti, včasih pa si ga naredimo sami.
Samo Login

Iza Sia Login velja z možem Samo Loginom kot ustanoviteljica podjetja Outfit7 in ena od kreatork računalniške aplikacije Talking Tom (govoreči maček Tom) za najbogatejšo Slovenko - podjetje je bilo medtem, menda za okroglo milijardo ameriških dolarjev prodano Kitajcem, Loginovima, ki zdaj investirata v dobrodelno fundacijo, ki se ukvarja z okoljskimi projekti, tudi s pomočjo računalništva pa naj bi vplivala na pozitivne podnebne spremembe, kupujeta še nepremičnine na Bledu in v Ljubljani, pa je revija Manager premoženje ocenila na zajetnih 690 milijonov evrov.

Iza Sia Login pravi, da denarni znesek ne more biti cilj, ker je to le vmesna valuta med vloženo energijo in tistim, kar želimo kupiti.
Sašo Bizjak

Brez jasnih ciljev ni pravih rezultatov

Glavni cilj tehnike manifestacije Ize Sie Login, ki jo uporablja približno 15 let, je v tem, da si postavimo določene cilje in jih nato tudi dosežemo. Uvodoma pove, da je tehnik več, vsakdo pa ima nekoliko specifično tehniko, prava pa je tista, ki je "naša" in nam je tudi najbližje. Sami moramo torej ugotoviti, katera je tista prava tehnika. Podzavest v splošnem kreira 97 odstotkov naših dejanj, le preostale tri odstotke pa naši možgani oziroma zavest, pri čemer, tako Iza Sia Login, je mogoče ta delež povečati ravno z uporabo tehnike manifestacije. Sprva je treba postaviti cilje, kaj želimo doseči, morajo pa biti ti cilji jasno definirani, najboljše je, če so zapisani, tudi v detajlih. To velja tako za posel kot za osebne zadeve. Danes najbogatejša Slovenka pravi, da ko je druge učila te tehnike, se je z njimi učila tudi sama. Spomni se, da je neka njena učenka, ko je iskala pravega partnerja, manifestirala ta cilj v takšne detajle, da jih je opisala na kar štirih listih papirja, in ko je "pravega" tudi našla, je bil ta star 67 let, ona pa 30 let, saj je pozabila napisati tudi starost tega partnerja. Zato je napisala še eno manifestacijo.

Manifestacija ni čarovnija

Tudi pri podjetniškem podvigu podjetja Outfit7, ki je zakoncema Login prinesel poslovni uspeh in bogastvo, je že nekaj let učila manifestacijo ter so organizirali delavnico, na kateri so določili cilje, ki naj bi jih dosegli v treh mesecih, in potem so močno delali na tem in nekaj dni pred koncem zastavljenega obdobja cilj tudi dosegli, ko so govorečega mačka Toma "spustili" v svet. Ob tem Iza Sia Login opozarja, da manifestacija ni čarovnija, ampak je treba biti pri tem odprt. Ko verjamemo in čutimo cilj, lahko pridemo do tega cilja.

Vsi znamo manifestirati, si pa lahko pot do cilja malce zakompliciramo in potrebujemo dlje časa, da pridemo do želenega cilja, ugotavlja Iza Sia Login.
Samo Login
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta