Ikea kmalu odpira spletno trgovino za Slovenijo, morda tudi ljubljansko poslovalnico, dobra novica za Štajerce

M.R.
05.02.2021 10:31
Švedska trgovska veriga Ikea bo 25. februarja v Sloveniji odprla spletno trgovino, so danes sporočili njeni predstavniki. Če pa bodo to dovoljevale epidemiološke razmere, bodo takrat odprli tudi svojo poslovalnico v Ljubljani.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ikeina trgovina v Ljubljani
Ikea

Že v torek pa bo na Ikeini spletni strani obiskovalcem omogočeno, da si ogledajo več kot 9500 izdelkov, ki jih bo mogoče kupiti od 25. februarja dalje.

Dobra novica za Štajerce pa je, da bo imel švedski trgovec v Mariboru tudi prevzemno mesto, kjer bodo lahko kupci po spletu naročeno blago kupili po znižanih cenah dostave, so še danes sporočili iz Ikee. 

Ne glede na to, v kakšni obliki bo svoje poslovanje Ikea začela, pa bodo pri tem upoštevani strogimi zaščitnimi ukrepi in tudi smernice, ki jih podaja slovenska vlada, so sporočili iz družbe. Mednje sodijo tudi obvezno nošenje maske, preverjanje telesne temperature, pogosto razkuževanje prostorov ter zagotavljanje spoštovanja varnostne razdalje.

Ikea

Konec septembra, ko je direktor ljubljanske Ikee Cas Lachaert napovedal, da naj bi trgovino odprli še pred marcem 2021, smo že poročali, da ljubljanska Ikea išče kadre. Objavljen je bil namreč razpis za 300 delovnih mest. Izbor so končali konec oktobra, nato pa so kadre pričeli uvajati. 

Temeljni kamen za gradnjo trgovine so sicer položili 17. oktobra 2019. Takrat je predsednica uprave Ikea Jugovzhodna Evropa Sara Del Fabbro v družbi ljubljanskega župana Zorana Jankovića izrazila željo, da bi jo odprli septembra lani.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta