Ikea zaposluje za trgovino v Ljubljani

Jasna Marin
16.09.2020 02:00

Globalni trgovec s pohištvom za dom je objavil razpise za več kot 300 delovnih mest za trgovino v Ljubljani. S tem Ikea začne množično zaposlovanje v Sloveniji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marko Delbello Ocepek

Družba Ikea vse bodoče sodelavce vabi, da se na različne položaje na področju prodaje, logistike, odnosov s kupci in podpore kupcem, prehrane, restavracije in drugih oddelkov prijavijo preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com in svetovne spletne strani Ikea. "Veseli smo, da lahko kandidatom, ki se zanimajo za zaposlitev pri nas, ponudimo neomejene priložnosti v globalnem podjetju," je dejal Cas Lachaert, vodja trga v družbi Ikea Slovenija, in dodal: "To je izjemna priložnost, da se pridružite družbi Ikea, saj si želimo postati kupcem še bolj prijazni in cenovno dostopni več ljudem, ob tem pa svojim sodelavcem omogočiti, da v življenju počnejo tisto, kar jih osrečuje in jim prinaša uspeh."

Prijave do konca septembra

Vsi razpisi za prosta delovna mesta bodo odprti do konca septembra. Nato bodo v oktobru sledili razgovori in ocenjevanje prijavljenih kandidatov. Pri tem bodo v družbi Ikea poskrbeli, da bodo vsi lokalni in mednarodni predpisi glede covida-19 vedno v celoti upoštevani. Kot poudarjajo pri Ikei, iščejo sodelavce iz najrazličnejših okolij, hkrati pa izbirajo tiste, ki verjamejo v vrednote podjetja, kot so pripadnost, enostavnost, stroškovna zavest ter skrb za ljudi in planet. Hkrati iščejo sodelavce, ki bodo z močno strastjo do notranjega opremljanja dodali svoj delež k ustvarjanju kulture Ikea​. Še posebej spodbujajo prijave raznolikih kandidatov, ne glede na njihovo starost, spol, spolno usmerjenost ali katerokoli drugo obliko identitete.
Švedski trgovec sledi smernicam družini prijaznega podjetja in vsem sodelavcem nudi različne ugodnosti, vključno z dodatnim zdravstvenim zavarovanjem in zasebnim pokojninskim zavarovanjem.

Dela v trgovini Ikea v Ljubljani se končujejo. Zdaj je nastopil čas za zaposlovanje.
Floriana Scalia in Vladislav Necić

9500 pohištvenih izdelkov

Trgovina, ki trenutno nastaja v nakupovalnem središču BTC City v Ljubljani, bo prva Ikejina trgovina v Sloveniji. Ko bo dokončana, bo ponujala okoli 9500 pohištvenih izdelkov prepoznavnega dizajna in kakovosti po dostopnih cenah. V sklopu trgovine bodo tudi igrišče za otroke, restavracija s 450 sedeži, bistro, prodajalna švedske hrane, parkirišče za več kot 170 koles in 943 avtomobilov, vključno z desetimi polnilnimi postajami za električna vozila in postajo za izposojo mestnih koles. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta