Zvezdnik Štorije verjame, da ljubezen ne gre iz mode

Saša Britovšek Saša Britovšek
01.08.2017 17:27
Robert Korošec ima za sabo že precej ponovitev muzikala Vesna, kjer se na odru predstavi tudi s pevskimi in plesnimi veščinami, za katere si še pred nekaj meseci ni mogel misliti, da jih bo družno osvojil.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Od premiere do danes ste svojo vlogo gotovo še nekoliko bolj usvojili, priredili ... Povejte, kako sta se s Samom ujela? Vam je zdaj še bolj pisan na kožo?
Filmska klasika Vesna je Slovencem nekako v krvi, kakšnih odzivov ste deležni? So vas gledalci sprejeli kot Sama, ki ga je nekoč upodabljal Franek Trefalt?
Čeprav je bilo pred premiero rečeno, da bo to posodobljena Vesna, pa publiki prinaša zimzeleno zgodbo. Se srečujete s prizori, za katere veste, da bi se jih današnja mladina lotila čisto drugače?
Med nastopajočimi v muzikalu ste eden redkih poklicnih igralcev, vaši kolegi so večinoma pevci. Kako se lovite in ali ste jim pokazali kak dramski trik za obvladovanje odra, za osvajanje občinstva? Ali je bilo obratno?
Omenili ste tudi, da bosta petje in ples, sploh združena, v muzikalu za vas velik zalogaj. Kako ste ju usvojili?
Vaše pevske sposobnosti dobro poznajo ljubitelji letnih koncertov MGL v Kinu Šiška. Tam ste običajno rezervirani za nekoliko bolj divje, rockerske skladbe. Čigava glasba vam je kot vokalistu najbolj pisana na kožo?
Pred malo več kot letom dni ste s svojo interpretacijo skladbe Lažeš zasedbe Bijelo dugme popolnoma začarali zbrane v dvorani. Je bil tisti nastop tudi za vas nekaj posebnega
Jeseni se obeta nova, šesta sezona serije Ena žlahtna štorija, kjer igrate detektiva Sergeja. Se s šesto sezono vrača tudi on?
To poletje je za vas nekaj posebnega ne le zaradi Vesne, ampak predvsem zaradi Lejle. Zgodaj spomladi ste postali očka. Kako se s partnerico Nino Rakovec znajdeta v novi vlogi?
Intervju je objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta