Žana Povše na novo zaljubljena

Gorazd Dominko
14.05.2018 09:37
Kaj se je zgodilo s pevko Žano Povše?
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Janko Rath
“Verjetno zato, da bi pri sebi odkrila še kakšen talent, poleg glasbenega denimo še igralskega. Igra je hitro postala moja strast, tudi zaradi mamljivih priložnosti, ki jih nisem smela zamuditi, vlog v različnih filmih, a spoznala sem, da sem najbolj srečna, ko ustvarjam glasbo. Trenutno nastaja nov album in imam zares dober občutek.”

ZDA, nenehna borba za slavo

“ZDA omogočajo tisočero priložnosti, kjer se številni izgubijo v povprečju, Los Angeles ni nič drugega kot orjaški poligon za nenehno borbo med slave željnimi. Če si sam, še nekako razumem vztrajanje v tej borbi, jaz pa sem se zaradi družine in dušnega miru odločila vrniti domov, kjer je moja baza. Še vedno potujem in gostujem, prevajam, pišem pesmi, tudi za druge. In z velikim spoštovanjem do risank in mladinskih serij srčno rada tudi sinhroniziram. Rada se spominjam leta 2015, ko sem sodelovala v drugi sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas. To je bila res enkratna izkušnja. Če bi lahko, bi vse skupaj ponovila, zaradi smeha, zabave, dela, ki ga obožujem, neverjetno prijetnih ljudi ... noro!"

Odprte roke za nove izzive

“Od vseh obveznosti, ki jih imam, imam najraje vlogo mame. Imam prekrasno hčer, Kiara je moj vir navdiha in energije.”
Danijem Salobirjem
“Ni vse zlato, kar se sveti, v zadnjih letih je prišlo do nepremostljivih razlik, odtujila sva se in ugotovila, da bova bolj srečna, če greva vsak svojo pot. Ja, na novo zaljubljena, polna novega elana!”
“Na srečo ni bilo treba ponavljati še nobenega razreda, spoznala sem tudi, da je življenje oplemeniteno z vzponi in padci. Tudi zato na široko razpiram roke, se prepuščam izzivom, tudi neprijetnim. Veste, če se nam upirajo ali se jih bojimo, je pot veliko težja. Pa ni treba, da je tako, le prisluhniti si je treba, se nenehno izpraševati, na koncu pa tako ali tako vse odgovore najdemo v sebi.”
Članek je bil objavljen v majski številki revije OBRAZI, v kateri tudi razkrivamo, kaj sedaj počneta Danijel Šmid - Danny in Drago Bulc.
{obrazi}{/obrazi}
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta