Vsem, ki so naveličani dela od doma, na Maldivih ponujajo rešitev: Svojo pisarno preselite v naše letovišče!

A.L.
29.09.2020 14:43

Ponudniki gostom obljubljajo, da bodo v času, ko ne bodo delali, lahko nadvse uživali in se razvajali.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Z nepredvidljivim internetom in hrupnimi sosedi se delo od doma lahko pogosto izkaže za vse prej kot idealno delovno okolje. Povsem drugače bi verjetno bilo, če bi bila naša domača delovna miza obrnjena proti kristalno čistemu morju. Zdaj to ni več nemogoče. Luksuzno letovišče na Maldivih se je odločilo gostom ponuditi paket, v katerem jim ponujajo delo v skoraj sanjskem okolju. Paket vključuje tudi osebnega asistenta, neomejeno število osvežilnih pijač in pranje perila.

Popotniki bodo tako lahko svojo delovno sobo zamenjali za morsko okolje. Vsak, ki bo želel zamenjati delovno okolje, pa bo moral pripotovati do atola Baa. Ob rezervaciji lahko v letovišču ostanete 21 dni, vsak dan si lahko na peščeni plaži za nekaj ur postavite svojo delovno okolje, skupaj z lastno pisalno mizo in streho. A jasno je, da takšen prestiž ni poceni, za številne domače delavce pa tudi za tujce precej nedosegljiv.

Sedem nočitev za dve osebi v eni izmed 26 hiš ob oceanu stane okoli 20.000 evrov, če bi si takšno delovno okolje zaželeli za dva ali tri tedne, se cena povzpne tudi nad 50.000 evrov. Ponudniki gostom obljubljajo, da bodo v času, ko ne bodo delali, lahko nadvse uživali in se razvajali.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta