(VIDEO) Zanimiva zakonca: Alenka Gotar v politiko, njen mož pa s protestom

D.Ži
04.09.2020 14:02

Medtem ko je njegova žena postala svetovalka v kabinetu ministra za kulturo, je Anže Šuštar presenetil s spotom, ki vključuje posnetke ljubljanskega protesta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Youtube

Prav v dneh, ko je postalo jasno, da je naša nekdanja evrovizijska predstavnica Alenka Gotar postala svetovalka v kabinetu ministra za kulturo, je njen mož Anže Šuštar na splet poslal svojo novo pesem in spot. Kar niti ne bi bilo tako zelo posebno, če ne bi del spota bili tudi posnetki z enega od ljubljanskih protestov s kolesarji.  Gre za pesem Vse obzorje sveta.
{embed_youtube}https://youtu.be/mKdBlhx1obw{/embed_youtube}
"Gre za pesem, ki opisuje napetost, nemir in negativno nastrojenost sveta v teh turbulentnih časih. Obenem pa poziva k ljubezni, strpnosti in enakosti. Kljub temu, da smo si ljudje različni, smo v sebi bolj enaki, kot si lahko mislimo. Na svetu smo, da ljubimo, varujemo, spoštujemo, gradimo in ustvarjamo. Ne ravno nasprotno. Spoštujmo drug drugega, ljubimo se ter gradimo boljši svet, za naše otroke. Podarimo jim vse obzorje tega sveta, proti katerem bodo nekoč odjadrali s hvaležnostjo in ponosom v njihovih srcih," pravi Anže Šuštar. V spotu ob njem vidimo tudi Aljo Porobič in Tilena Gerželja, skladbo je napisal Šuštar sam, pod spot pa se podpisujeta Nejc Velkavrh in Dominik Čepon. Pevec pravi, da pesem posveča svoji ženi in sinu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta