(VIDEO) Začnite vreščati: Backstreet Boys so izdali nov komad

D.Ži
25.01.2019 15:46

Njihov deseti album v karieri nosi ime DNA in žanje odlične kritike.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Verjeli ali ne, petindvajset let je minilo, odkar so se na glasbeni sceni pojavili Backstreet Boys. In praznovali bodo. Letos so se na svetovno sceno vrnili z albumom, ki žanje pozitivne kritike, najavili so tudi veliko turnejo po evropskih in ameriških arenah. 
Da je njihova baza oboževalcev še vedno močna, kažejo navdušeni odzivi na prvi singl z novega albuma. Spot so režirali njihovi dolgoletni sodelavci produkcije Rich+Tone, album pa je izšel danes. "Že prvo minuto, ko smo slišali pesem, smo vedeli, da gre za nekaj posebnega," pravi Kevin Richardson. "V petindvajsetih letih smo se kar nadelali," dodaja AJ McLean in dodaja, da ima občutek, da so šele prav začeli.
{embed_youtube}https://youtu.be/6SuMbFuKDf8{/embed_youtube}
Skladbo Don't Go Breaking My Heart je napisal Stephen Wrabel, ki sodeluje z Ellie Goulding, producirala pa sta jo Stuart Crichton in Jamie  Hartman. V čustvenem spotu in pesmi No Place odkrivajo, da so zdaj srečni družinski ljudje, ki jim največ pomeni dom. DNA je njihov deseti album. "Skozi vzpone in padce naše kariere smo se morali naučiti, da pri nas ne gre za posameznike, temveč za to, kar je najboljše za skupino," dodaja Kevin. 
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta