(VIDEO) Slovenska pevka bo danes v Londonu pela za milijon ljudi. To je njen komad ...

D.Ži
05.07.2019 15:02

Ino Shai je doletela čast, da bo stopila na oder enega največjih mavričnih dogodkov na svetu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Matic Gabriel

V Londonu živeča slovenska pevka Ina Shai, ki je lansko leto nastopila na Emi s pesmijo Glow (V nebo), se je lotila prav posebnega projekta s slovenskim producentom in DJ-jem Ortoxom, ki je svoje znanje nabiral pri DJ Umeku. Skupaj sta namreč na daljavo ustvarila pesem 'Feel The Love' za katero sta posnela tudi videospot. Pesem bo luč sveta ugledala danes, premierno pa vam jo ponujamo tudi mi.
{embed_youtube}https://youtu.be/IPscrkNd_q8{/embed_youtube}
Pesem je z namenom izdana v času gejevske parade ponosa saj proslavlja ljubezen in govori o tem, da moraš slediti svojemu srcu ter ljubiti in biti z osebo, ki si jo je izbralo tvoje srce, četudi se včasih zdi, kot da je cel svet proti temu. Ina je s pesmijo že nastopila v prestižnem West End Apollo Theatru v Londonu, sedaj pa ji je uspelo zagotoviti še nastop na glavnem odru ikoničnega festivala Pride Parade v Londonu, katerega vsako leto obišče več kot milijon obiskovalcev. Pevko smo vprašali, kaj ji pomeni, da bo svojo pesem lahko izvedla na enem največjih mavričnih dogodkov na svetu.

Matic Gabriel
Caroljmoir
Matic Gabriel
Matic Gabriel
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta