(VIDEO) Prizori s črnogorske plaže so žalostni: Je mogoče, da so kopalci tako neodgovorni?

A.L.
24.08.2023 12:03

"Dokler ljudje niso vedeli za to plažo, je bila lepa in čista."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na Yotube in Instagram kanalu Podgorički vremeplov so objavili posnetek s plaže Tunel v Sutomoru v Črni gori, prizor pa je razjezil mnoge spletne uporabnike. Posnetek namreč prikazuje kup smeti, plastenk in drugih odpadkov, ki so se nabrali na koncu plaže, polne kopalcev, ljudje pa so na družbenih omrežjih začeli komentirati neljubi prizor.

"Dokler ljudje niso vedeli za to plažo, je bila lepa in čista. Bil sem tam letos in prejšnja leta in razlika je ogromna," je komentiral eden od uporabnikov spleta. "Ali je možno, da so to naredili iz te plaže?! Kdo so ti ljudje? Ne morem verjeti! Sem prihajam že dolgo, česa takega še ni bilo, tega niso naredili domačini," je zapisal drugi.

V komentarjih se je vnela debata, ali so za nakopičene smeti krive pristojne službe ali obiskovalci. Do plaže namreč vodi ozek tunel, ki otežuje delo komunalnim službam, zato obiskovalce pozivajo, naj za seboj ne puščajo smeti. 

"To je stalnica. Lani smo se z ženo in dvema otrokoma trudili, da bi to uredili, kolikor smo lahko, a je bilo preveč," je komentiral sledilec. "Krivi so torej predvsem necivilizirani turisti, ki za seboj puščajo smeti, pa tudi občinska oblast, ki, če že leta ve za ta problem, ne postavi zabojnika na cestišče ob vhodu v predor," je dodal drugi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta