(VIDEO) Kaj se dogaja? BQL poslala Emo 2019 k vragu in skladbo objavila že zdaj

D.Ži
03.12.2018 15:27

Rok in Anej Piletič sta šokirala oboževalce in kar zdaj objavila skladbo, s katero sta nameravala napasti Evrovizijo. Peru spremlja tudi njun nov, resnejši imidž.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Resna in zamišljena. Rok in Anej sta odrasla. 
Youtube

Ko so ju po februarski Emi, ko je zmagala Lea Sirk, vprašali, ali se bosta v slovensko bitko za evrovizijsko vozovnico še kdaj podala, sta v šali odvrnila le: "Hvala, ne, ne." Kar je sicer refren zmagovalne skladbe. Pa vendar ju je Ema mikala še naprej. Rok in Anej Piletič, Bql, sta od Eme bila le korak in pripravila sta celo novo skladbo, a sta se najbolj oblegana slovenska brata v dneh, ko je še aktualen razpis za Emo 2019, odločila za nepričakovan preobrat.
{embed_youtube}https://youtu.be/djCfRSBwZ38{/embed_youtube}
Emo 2019 bosta preskočila, svojo nesojeno evrovizijsko skladbo pa sta med poslušalce poslala kar zdaj. Presenetljiva pa ni le njuna odločitev, ampak tudi skladba sama. Nosi naslov Peru in je nepričakovano bolj mračna od Muze, Heart of Gold in Ptice. V njej se zdi, kot da sta simpatična Korošca, ki sicer že nekaj časa živita v prestolnici, dokončno odrasla in dozorela za izlet v druge glasbene žanre. Resen, nekoliko mračen in urban je tudi spot, ki sta ga posnela. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/BQLpage/posts/911868675689636{/facebookpost}
Sodeč po komentarjih njunih oboževalcev je nov imidž zadetek v polno. Komad je kmalu po izidu na Youtubu zbral že okoli 26.000 ogledov, tega, kako bi se odrezal na Emi, pa ne bomo nikoli izvedeli. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta