(VIDEO) Ganljivo: V Beverly Hillsu so se poklonili Dylanu in gledalce spravili v jok

D.Ži
13.08.2019 09:50

Novi deli kultne serije delijo mnenja, gledalci pa se strinjajo, da je poklon nedavno preminulemu Luku Perryju bil zelo lep.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Youtube

Novi deli kultne serije Beverly Hills 90210 so, po pričakovanjih, naleteli na zelo mešane odzive. Po devetnajstih letih pač ni več isto. Medtem ko so se nekateri zapriseženi oboževalci ponovnega srečanja z nekdaj priljubljenimi igralci veselili, so drugi povsem zmedeni, saj niso pričakovali, da bodo igralci v seriji igrali sebe.  A vsaj glede enega se strinjajo: manjka Dylan, ki ga je v seriji igral nedavno preminuli Luke Perry. 
{embed_youtube}https://youtu.be/3NW9X37JyNA{/embed_youtube}
Pokojnemu kolegu so se igralci v novem delu poklonili in številne gledalce spravili v jok. Gre za prizor, v katerem Jennie Garth (Kelly) in Tori Spelling (Donna) gledata stari del Beverly Hillsa, v katerem Dylan in Brandon prideta na plažo, Dylan pa Brandonu reče: "Dobrodošel v raju, prijatelj. Dobrodošel v kraju, kjer se vse sanje uresničijo." Nato se je na ekranu pojavil napis: "Za našega prijatelja Lukea Perryja (1966-2019)." 
Oboževalci so na družbenih omrežjih razkrili, da se jih je čustveno sporočilo globoko dotaknilo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta