Zvezdnice Beverly Hillsa pozirale v kopalkah. In ni se najbolj posrečilo ...

D.Ži
04.06.2019 10:26

Najbolj obrekovana fotografija te dni na Instagramu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V teku je snemanje novih delov nekoč kultne televizijske serije Beverly Hills 90210, igralka Tori Spellling pa je na Instagram poslala fotografijo, ki je nastala med snemalno pavzo. "Nedeljska družinska večerja" je pripisala fotografiji, na kateri s kolegicama Jennie Garth in Gabrielle Carteris pozira v kopalkah. Prizor je bil mišljen kot seksi, a se - sodeč po komentarjih - ni prav posrečil. Tori namreč nosi črne kopalke z orjaškim črnim spodnjim delom, ki sega skoraj do prsi, Gabrielle nosi črne enodelne kopalke, za bikini se je odločila le Jennie Garth. No, a pravijo, da imajo vsake oči svojega malarja.
{instagram}https://www.instagram.com/p/ByOxnW0hSAE/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Zakaj Tori nosi steznik," se sprašuje ena od njenih spletnih sledilk. Druga pa dodaja: "Tori bi za denar in pozornost naredila vse. Seveda si njen mož še vedno ne bo poiskal službe. Te slike ne bi nikoli smele narediti, saj so videti kot tri obupane, zdelane sestre, ki oprezajo za moškimi."
{instagram}https://www.instagram.com/p/ByOlzi7BPIM/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Kakor koli že, pozorni opazovalci so tudi opazili, da na fotografiji vsaj ena članica ekipe manjka. Kje je Shannen Doherty, ki igra Brendo? Tori je nato na Instagram poslala še eno fotografijo, na kateri se druži s kolegicama, s katerima jo očitno veže dolgoletno prijateljstvo.
  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta