Večer v živo: S spremembo nivoja zavesti do popolne osvobojenosti

Maja Furman
18.01.2024 06:00

Adrian Kezele bo gost prvega letošnjega Večera v živo, ki bo 31. januarja v Narodnem domu v Mariboru

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Adrian Kezele je promotor zdravega načina življenja, netekmovalnega športa in bivanja v naravi.
Andrej Petelinšek

Na Večeru v živo bomo spoznali njegovo življenjsko zgodbo in izjemno transformativno pot. Opremil pa nas bo tudi s praktičnimi napotki, kako dvigniti nivo lastne zavesti in posledično zaživeti čudežev polno življenje.

Kdo je Adrian?

Je avtor več kot petdesetih knjig in duhovni učitelj. "Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja o duhovnosti. Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje integralno meditacijo, nadzira triletni študij indijske astrologije – džotiša (jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj, ki vodijo v odstranjevanje iluzij in decentralizacijo življenja. Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone in utemeljitelj duhovnega plesa pod imenom NuDanza (www.nudanza.life) ter ustanovitelj Združenja Umetnost darovanja (www.umjetnost-davanja.hr), ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja. Je promotor zdravega načina življenja, netekmovalnega športa in bivanja v naravi," beremo o njem v knjigi Šesto.

Šesto

Tako je naslov knjige, ki je svojstvena biografija Adriana Kezeleja. Hkrati pa je šesto tudi stanje zavesti, skozi katero avtor deluje in nas vabi, da tudi sami vstopimo vanj, če želimo živeti resnično osvobojeno. V izjemno zanimivi biografiji namreč opiše svojo večdesetletno duhovno transformacijo, o kateri bo govoril tudi na našem Večeru v živo, ki bo zadnji dan januarja. "Skozi presenetljive opise svojih doživetij osvetli Adrian P. Kezele vse tisto, kar je celo pogumnim popotnikom skozi duhovne svetove še največkrat zakrito kot za tančico, v megli, nerazumljeno, od zunaj pa večkrat zasmehovano in potlačeno. Predvsem pa ne dovolj pozorno zaznano ali vključeno v vsakdanje življenje, integrirano, tudi če že doživljamo kaj podobnega. Toliko bolj presenetljivo pa bo vse skupaj za tiste, ki tega plesa zavesti še ne doživljajo in morda tudi nočejo sprejeti, da je vse to obilje na voljo čisto vsem. Najmočnejše orodje, ki ga avtor predlaga za vstop v te vznemirljive svetove, je tiha meditacija. Njegovi metodi, ki jo je poimenoval integralna in jo pospremil s še nekaj oprijemljivimi pospešitvami in aktivacijami, potem ko že znamo priti do utišanja klepetavega uma, že 30 let sledi na tisoče praktikantov. Vse z namenom, da nas zaobjamejo blagri decentralizacije," je zapisano o knjigi Šesto, ki je izšla pri založbi Chiara. V Šestem se nahajajo mnogoteri svetovi, mogoča in nemogoča vesolja. Vrata, ki vodijo do tja, je možno odkriti in jih odpreti. Vprašanje je samo, ali smo dovolj pogumni za kaj takega. Večino svojega življenja avtor ni govoril o dejanski resničnosti, v kateri živi. Celo njegove knjige so, kot pravi, samo vrh ledene gore. Šesto pa je še najbližje njegovi izjavi: "Da, to je vesolje, v katerem živim; to je resničnost, iz katere prihajam."

Na večeru v živo

Adrian Kezele je redni gost naših dogodkov. Običajno se z njim družimo na začetku leta, saj nam s svojimi temami in uvidi spodbudno pomaga zastaviti leto, ki se odpira pred nami. Tudi letos bo tako. 31. januarja nam bo tako v Narodnem domu zaupal lastno duhovno pot in transformacijo, ki jo je doživljal v zadnjih štiridesetih letih. Povedal bo, kako je vstopil v svet, poln čudežev in magije. Pojasnil bo, zakaj smo tovrstnih sprememb lahko deležni prav vsi, brez izjem, in zakaj tovrstna čudesa niso rezervirana zgolj za izbrane. Nizal bo tudi odgovore na ključno življenjsko vprašanje - kaj je zavest? Če si želite čudežev in sprememb, dobrodošli na Večeru v živo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.