Vam je všeč zmagovalka Eme 2019? Naši bralci so morda drugačnega mnenja ...

D.Ži
18.02.2019 10:18

... ali pa tudi ne. Tako ste glasovali v naši hitri anketi na Twitterju, ki je bila včeraj objavljena osem ur.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Vsi govorijo o Emi. Kar pomeni, da je prireditev, skozi leta eksperimentiranja, ohranila tisto nekaj, kar jo dela atraktivno, nas pritegne ali vsaj globoko živcira. Odločitev je padla v soboto, ko so svoje najprej povedali žiranti, nato še gledalci, vozovnico proti evrovizijskemu Tel Avivu sta nato osvojila mariborska glasbenika Zala Kralj in Gašper Šantl s skladbo Sebi. Mnenja so deljena. In ker je o Emi pač potrebno imeti mnenje, smo med našimi sledilci na družbenem omrežju Twitter izvedli hitro anketo o tem, kako ste zadovoljni z razpletom Eme 2019. Glasovalo je 164 uporabnikov.
{twitter}https://twitter.com/vecer/status/1097137316274024448{/twitter}
Kar 41 odstotkov glasov je prejel ponujeni odgovor "Super, srečno v Izraelu!". 12 odstotkov je izbralo odgovor "OK, a ne za Evrovizijo.", le 17 odstotkov možnost "Slab komad, nastop...". Zanimiva je bila zadnja izbira "Ne spremljam...", ki jo je izbralo kar 30 odstotkov sodelujočih v anketi. Negativno nastrojeni proti skladbi naši sledilci očitno izrazito niso in bodo z veseljem maja za dvojico v Tel Avivu stiskali pesti. Ostalim pa je očitno nekako ... vseeno. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta