Tako do specialistične obravnave pridete hitro in brez višjih stroškov

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
19.05.2023 12:02

S pomočjo spletnih storitev video klicev se lahko zdaj povežete z licenciranim zdravstvenim delavcem iz udobja svojega doma, ne glede na to, kje se nahajate.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

Reševanje dostopnosti do zdravnikov specialistov je kritično ter zahteva hitre in inovativne rešitve. Ena od takšnih rešitev je zasebni video pogovor na daljavo z zdravnikom družinske medicine, ki pomaga razrešiti zdravstvene težave, s katerimi se soočajo pacienti ter jih napoti do ustreznih specialistov.

Dostopnost do storitve video posveta z zdravnikom družinske medicine omogoča tudi Merkur Zavarovalnica, kjer imajo zavarovanci možnost video posveta 365 dni v letu - tudi sobote, nedelje in praznike. Tako lahko kar najhitreje pridete do diagnoze – tudi, če nimate osebnega zdravnika.

Gre za eno od najbolj priljubljenih storitev Merkur zavarovalnice - Dr. Merkur, ki omogoča povsem zaseben zdravniški pregled na daljavo. Preko video konferenčne aplikacije boste lahko spregovorili z zdravnikom o vaših zdravstvenih težavah, zdravnik pa bo odgovoril na vsa vaša vprašanja in se vam popolnoma posvetil.

Arhiv naročnika

Kaj potrebujete za video posvet na daljavo?

  • Napravo za video klic: Pametni telefon, tablični računalnik ali namizni računalnik z možnostjo video klica - ne pozabite vključiti kamere in mikrofona.
  • Internetno povezavo: Pred video klicem preverite, da imate stabilno internetno povezavo za nemoten posvet.
  • Primerno okolje: Pomemben je tudi dobro osvetljen in zaseben prostor, da vas bo zdravnik dobro videl in slišal.

Sedaj še več storitev za nespremenjeno višino premije

Merkur zavarovalnica ohranja bližino in zaupanje svojih zavarovancev tudi z nespremenjeno višino zavarovalne premije. Tako je zavarovanje Merkur Specialisti sedaj še bolj popolno, saj združuje številna (tudi nova) kritja za isto višino premije. To pomeni, da boste za svoj denar dobili več. Zavarovanci lahko sedaj koristite ugodnosti, kot so kritje stroškov prvega in vseh nadaljnjih kontrolnih pregledov ter stroškov zdravila na beli recept. Nespremenjena pa ostaja tudi dostopnost do zdravstvenih storitev.

Poleg tega pa zavarovanje Merkur Specialisti ponuja še dodatne koristi. Nikar ne spreglejte, da je v zavarovalni paket vključena tudi brezplačna storitev Dr. Merkur, ki vam omogoča zdravniške posvete na daljavo, in to kar 365 dni v letu. Zdravnik je tako oddaljen le en klik, vi pa dobite zdravniški nasvet in pomoč tudi, ko ste daleč stran od doma.

Arhiv naročnika

''Včasih potrebujemo poleg osebnega zdravnika tudi pregled pri zdravniku specialistu, vendar je zaradi dolgih čakalnih vrst to lahko precej neprijetna izkušnja.'' pravijo na Merkur zavarovalnici.'' Z zdravstvenim zavarovanjem Merkur Specialisti lahko pri naših pogodbenih partnerjih pridete na vrsto takoj, strošek pregleda pa krijemo mi. Pravkar smo zavarovanju dodali tudi nova kritja kot npr. zdravila na beli recept, a dodatni stroški ne gredo na račun zavarovancev. V praksi to torej pomeni, da za isto ceno pri nas dobite več.''

Hitreje do specialista – z napotnico Dr. Merkurja preskočite čakalno vrsto!

Če bo zdravnik presodil, da potrebujete dodatne specialistične preiskave, vas lahko napoti k specialistu. Za vse, ki imate sklenjeno zdravstveno zavarovanje Merkur Specialisti, izvid Dr. Merkurja velja kot napotnica za specialistični in/ali diagnostični pregled. Po pregledu na daljavo pri Dr. Merkurju vas v tem primeru čaka zgolj še obisk specialista – ki se prav tako lahko zgodi precej hitro. Vsem njihovim zavarovancem namreč pripada prednostna obravnava pri izvajalcih specialistih, s katerimi sodelujejo. Termin vam rezervirajo kar oni, zato vam za to ni treba skrbeti. 

Arhiv naročnika

Do specialista ob nespremenjeni višini zavarovalne premije

Merkur zavarovalnica ohranja bližino in zaupanje svojih zavarovancev tudi z nespremenjeno višino zavarovalne premije, kar pomeni, da boste za svoj denar dobili več. Prav tako ostaja nespremenjena dostopnost do zdravstvenih storitev Nikar pa ne spreglejte dejstva, da je v zavarovalni paket vključena tudi brezplačna storitev Dr. Merkur, ki vam bo še naprej na voljo za zdravniške posvete, ki so oddaljeni le en klik.

Kako poskrbeti za najboljšo oskrbo in skleniti zavarovanje?

Zdravje je naše največje bogastvo. Poskrbite za najboljšo oskrbo v primeru nepričakovane bolezni ali nezgode. Z zdravstvenimi zavarovanji Merkur zavarovalnice, združenimi v paketu Merkur Zdravje, lahko izberete zavarovanje, ki vam najbolj ustreza. Z vedno več kritji ste lahko pomirjeni, da za svoj denar dobite karseda največ. Zagotovite si tudi diagnostično preiskavo in obisk zdravnika specialista brez čakalnih vrst ter se zavarujte  za primer nastanka bolezni oziroma napotitve na več kot 200 operacij. V primeru dodatnih vprašanj vam z veseljem podajo več informacij na spletni strani ali na telefonski številki 080 28 55.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine