Swedish House Mafia potrdili: Ponovno združeni, pripravljajo nove hite

A.L.
23.10.2018 15:02

Nad novico o združitvi so navdušeni tudi oboževalci po vsem svetu, ki že ugibajo, kje vse bodo slavne Švede lahko ponovno slišali.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
swedish House Mafia.
Profimedia

Švedska glasbena zasedba Swedish House Mafia je napovedala ponovno združitev in vrnitev na svetovne odre. Skupina je nastala leta 2008 in v petih letih ustvarila priljubljene hite, med katerimi sta Don't You Worry Child in Save The World. Glasbena skupina je razpadla leta 2013, ko se je Steve Angello, eden od članov skupine, odločil, da poskusi s samostojno kariero. Brata Axwell and Sebastian Ingrosso sta kariero nadaljevala kot duet.
{twitter}https://twitter.com/swedishousemfia/status/1054266836798197760{/twitter}
Govorice o ponovni združitvi priljubljenih glasbenikov so se začele širiti letos, ko so se vsi trije člani zbrali in nastopili na festivalu Ultra v Miamiju. Včeraj so na novinarski konferenci potrdili, da se ponovno združujejo. 
Ponovno se bodo skupaj predstavili na domačih tleh, ko bodo prihodnje leto nastopili v Tele2 Areni v Stockholmu. To bo prvi nastop na Švedskem po šestih letih, obljubili so, da bodo pripravili nove skladbe.
{twitter}https://twitter.com/BBCNewsbeat/status/1054327529543294976{/twitter}
Nad novico o združitvi so navdušeni tudi oboževalci po vsem svetu, ki že ugibajo, ker vse bodo slavne Švede lahko ponovno slišali. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta