Start z Amayo in Jonasom

Saša Britovšek Saša Britovšek
11.03.2018 06:24
Voditelj Saša Jerković in kapetani tekmovalnih ekip Miha Brajnik, Matjaž Javšnik, Tilen Artač in Ana Maria Mitič se na TV-ekrane vračajo z novo sezono oddaje Kdo bi vedel. Na novo pa se jim bo kot znanstvenik pridružil kemik in stand-up komik Aleš Novak.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miha Brajnik, Jonas Žnidaršič, Maja Keuc, Saša Jerković in Ana Maria Mitič v prvi letošnji oddaji Kdo bi vedel.
TVS Žiga Culiberg
Saši Jerkoviću
Mihi Brajniku, Matjažu Javšniku, Tilnu Artaču
Ani Marii Mitič,
Aleš Novak
"Po izobrazbi sem kemijski inženir, zdaj se ukvarjam s komedijo. V oddaji lahko to dvoje združim, kar mi predstavlja velik izziv in mi je v veliko veselje. Mama, sem ti rekel, da bo diploma še prav prišla. Čez sedem let vse prav pride,
Jonas Žnidaršič
Maja Keuc - Amaya

Iz športa v zabavo in nazaj

"Bilo je fino. V Olimpijskem parku. Po dolgem času športna oddaja. Z dobrimi prispevki, odličnimi sogovorniki. Zdaj pa počasi spet malo (več) razvedrila. Ni težko. Ne nazadnje bi tudi šport moral biti zabava. Tudi ni poseben napor. Mnogi me sprašujejo, ali je zahtevno delati oddajo Kdo bi vedel. Včasih celo manj kot kakšna stresna športna poročila, ko greš v studio, pa se polovica dogodkov, o katerih boš poročal, še niti ni končala. Mislim, da športnemu voditelju tudi ni tako zelo zahtevno preskakovati med športom in razvedrilo. V obeh oddajah se uporabljajo enake novinarsko-voditeljske veščine."
Članek je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta