Se še spomnite "slovenske Marilyn Monroe"?

Gorazd Dominko
17.04.2018 06:24
Maja Bobnar - Majči. Na začetku njene medijske poti so o njej pisali kot o novem odkritju oddaje Na zdravje, o slovenski Marilyn Monroe s hipsterskimi očali, ki je v mladosti hotela postati mehanikarica.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Obrazi
“Ne vem povsem natančno, kje me je Jože Potrebuješ prvič opazil, morda je bilo krivo gostovanje v tej oddaji, kjer sem narodno-zabavni skupini priskočila na pomoč kot pevka. Beseda je dala besedo, in kljub temu da si voditeljske vloge nisem predstavljala niti v sanjah, se je ta zgodila. Začelo se je plodno sodelovanje s Televizijo Slovenija,”
Maja

Slovo od gledalcev

“Ekipa, s katero sem delala, je bila fantastična. Od snemalcev, rekviziterjev, lučkarjev, režiserja pa vse do frizerk, umetnikov ličenja, Jožeta Potrebuješa in seveda Boštjana Romiha.”
“Večje krize nisem imela, saj je bil moj urnik zapolnjen z drugimi dogodki, seveda pa sem pogrešala snemanja, še danes se večkrat nasmejim do solz ob številih anekdotah, ki sem jim bila priča.”

Majči danes

“Še vedno nastopam in igram na zasebnih zabavah pa tudi za podjetja. Moja boljša polovica, Luka Orešnik, se ukvarja z gradbeništvom, v njegovem podjetju sem odgovorna za administrativna dela.”
“Z veseljem, a ne za vsako ceno,”
“Danes marsikdo sprejme kakršnokoli ponudbo, da bi le bil ali ostal na televiziji, četudi ga delo v resnici ne zanima. Tega si sama ne želim.”
“V ZDA imam ljudi, s katerimi smo postali prijatelji in ki pogosteje organizirajo dogodke, kamor sem nemalokrat vabljena. Ne bi o imenih, a največ je potomcev Slovencev, ki uživajo ob ‘slovenskih domačih’. Nastopila pa sem tudi na italijanskih in nemških zabavah. Da ne bo pomote, tudi Američani so navdušeni nad harmoniko. Nikoli ne bom pozabila zabave, namenjene imenitnemu direktorju nekega računalniškega podjetja. Namesto da bi domov odšli ob zgledni uri, smo vrata podjetja zaklenili in jih odklenili šele v zgodnjih jutranjih urah. Kljub temu da niso razumeli vseh besedil, so očitno noro uživali.”
“O tej temi pa javno nikoli ne želim govoriti,”
Članek je bil objavljen v aprilski številki revije OBRAZI, v kateri še razkrivamo, kaj sedaj počneta Črt Kanoni in Mojca Blažej Cirej.
{obrazi}{/obrazi}
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta