Poškodbam podlegel tudi voznik Šabana Šaulića

M. D.
18.02.2019 21:25

Po težki nesreči, v kateri je življenje izgubil Šaban Šaulić, je preminil tudi klaviaturist Mirsad Kerić, ki je vozil avtomobil, v katerem je bil pevec narodne glasbe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Sodelavec in prijatelj pokojnega Šabana Šaulića, klaviaturist Mirsad Kerić, je podlegel hudim poškodbam, je potrdila nemška policija. Srbski mediji so o njegovi smrti poročali že zjutraj, napačno informacijo jim je posredoval menedžer Šaulića Sabit Derišević. Slednjemu so to sporočile medicinske sestre. Na družbenih omrežjih je informacijo dopoldne zanikal Denis Kerić, sin 43-letnega Mirsada in medije prosil, da ne poročajo neresničnih informacij. 
Nekaj ur kasneje pa je nemška policija sporočila, da je bila nesreča, ki jo je povzročil pijani voznik, usodna tudi za Mirsada Kerića.
V avtomobilu je bil ob Šauliću in Keriću še Šabanov boter Slobodan, ki je lažje poškodovan. Do prometne nesreče je prišlo v nemškem Bielefeldu po nastopu Šabana Šaulića, ko se je trojica peljala proti letališču, od koder bi leteli v Beograd.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bi8mHNNgVWz/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta