(PISMO BRALKE) Težave s higieno

24.08.2024 06:00

Pred dnevi sem se vrnila iz Term Ptuj, kjer naj bi bila 14 dni na rehabilitaciji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Terme Ptuj

Pred dnevi sem se vrnila iz Term Ptuj, kjer naj bi bila 14 dni na rehabilitaciji. Pa nisem zdržala, dva dni pred iztekom sem odšla.

Odšla sem v prvi vrsti zaradi nehigiene, saj so v sobah in po vseh hodnikih položeni itisoni, ki so umazani, da ni besed. Madeži niso bili očiščeni, odstranjeni že vrsto let. V starih itisonih se nabirajo umazanija, bakterije in pršice. Čistilka posesa le po sredini sobe, v minuti je delo opravila, o čiščenju tuš kabine, umivalnika in straniščne školjke pa lahko samo sanjaš. Tako kot lahko samo sanjaš o postelji, iz katere ne bi padel. V sobah ni postelj, so samo ozki pogradi, na njih pa jogi vložki. V dvanajstih dneh sem od šestih ljudi slišala, da so ponoči padli s pograda.

Želela sem najeti kolo, da bi si lahko ogledala mesto Ptuj. V termah sicer ponujajo najem kolesa, vendar je cena 8 evrov za eno uro najema. Pranje ene pižame pa 10 evrov.

Prvič v svojem življenju sem bila v termah, nikoli več. Alergikom in astmatikom pa odsvetujem Terme Ptuj, ker nimajo osnovne higiene.

Nataša Žižek Šoštarič, Maribor

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta