Oglas za hrvaške apartmaje, ki je postal hit: "Ker je mleko drago, kot da ga molzejo iz zlate krave"

A.L.
31.05.2023 11:39

Tisti, ki se zanimajo za dopustovanje pri naših južnih sosedih, običajno naletijo na podobne oglase, večini je skupna tudi visoka cena.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

A ta teden je s svojo izvirnostjo in nizko ceno pritegnil pozornost prav poseben oglas. Lastnik Petar apartma za dve osebi v bližini Zadra, ki je od plaže oddaljen 350 metrov, oddaja za 45 evrov na dan, največjega, v katerem je prostora za osem ljudi, pa za 130 evrov.

Apartmaji Ante v turističnem naselju Seline v bližini Zadra so postali prava uspešnica na družbenih omrežjih. "Ker so se cene napihnile kot blazine za na plažo, ker 10 dekagramov zimske salame v akciji stane 15 kun, ker je mleko tako drago, kot da ga molzejo iz zlate krave, ker si nekoč za 1500 kun lahko kupil kvalitetno kolo, zdaj pa ne moreš nikakršnega," je na Facebooku zapisal Petar Zuanović Zujo.

In nadaljeval: "Ker sem videl v neki trgovini, da ploskev mize prodajajo posebej, posebej pa njene noge, saj ne morem verjeti. Ker spodnjice stanejo šest evrov, prej so bile 20 kun (manj kot tri evre). Ker funkcionalna majica pri neki trgovski verigi stane 20 evrov. Ne razumem, kakšna pa je nefunkcionalna majica? Nima odprtine za glavo? Ker je avtomobil prej stal 100.000 kun, zdaj pa 160.000 kun (torej 8000 evrov več), jaz oddajam ... dve osebi 45 evrov, tri 55 evrov, osem oseb pa 130 evrov," je zapisal.

V nadaljevanju zanimivega oglasa je zapisal še, da ima apartma vse, kar potrebuje, od wi-fija do klime. "Na voljo je vse, poceni obroki, če želiš v restavracijo, če nočeš, v apartmaju skuhaš mineštro, dodaš tri paradižnike z vrta in imaš večerjo."

Objavo je v dveh dneh všečkalo več kot tri tisoč ljudi, spodaj so se zvrstili navdušeni komentarji. Petar Zuanović, lastnik apartmajev, je za Index kasneje povedal, da so se po objavljenem oglasu vsuli navdušeni uporabniki. "Sicer imamo stalne goste, preostale kapacitete pa oddajam prek oglasov," pravi Petar. Dodaja, da je objavo napisal povsem spontano in ni pričakoval, da bo postala absolutna uspešnica na Facebooku. "Bolj ali manj je vse zapolnjeno do konca poletja," je še razkril.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta