Skrivnostno izginotje: Policija iskala bivšo pevko hrvaške skupine E.T., zdaj se je oglasila njena prijateljica

D.Ži
26.05.2023 11:35
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekdanja pevka priljubljene hrvaške skupine E.T. Katarina Rautek Omazić je izginila v sredo zvečer, potem ko je samoiniciativno zapustila zagrebško bolnišnico Sveti Duh. Nihče ni vedel, kje je, družina in policija pa sta jo intenzivno iskali, pišejo hrvaški mediji. 

"Če imate informacije o tej osebi, obvestite najbližjo policijsko postajo ali pokličite 192. Podatke lahko posredujete tudi na elektronski naslov nestali@nestali.hr," so takrat sporočili iz zagrebške policijske uprave, ki je prijavila izginotje Rautek Omazić.

Katarina se je po burnem življenjskem obdobju leta 2017 poročila z Josipom Omazićem, par si je tedaj na roke vtetoviral svoji imeni.

''Vedno in za vedno! Dokler naju smrt ne loči! Ti si naš angel na Zemlji, naše veselje in tolažba. S tabo smo vsi ljubljeni in varni. Veselim se življenja s teboj ... Komaj čakam, da boš moja žena, jaz pa tvoj mož," je pred poroko zapisal Omazić.

Po novici o izginotju se je oglasil tudi njen menedžer Renis Gržinić. "V šoku sem, nisem vedel, zdaj sem iz medijev izvedel, da je izginila. Pred dnevi sva se slišala, včeraj ali predvčerajšnjim pa sem videl tudi njen neodgovorjeni klic, a zaradi gneče na koncu nisva uspela stopiti v stik," piše hrvaški Dnevnik. Katarina je pred časom za Večernji list povedala, da ima zadnje mesece zdravstvene težave in da je morala odpovedati načrtovano turnejo Flashback z E.T., Colonio in Karmo.

"Celo svetovala nam je, naj poiščemo novo pevko, ki bi jo nadomestila, res ne vem, kaj naj vam še rečem ... Res me je presenetila informacija o Katarininem izginotju," je zaključil menedžer.

Zgodba se je očitno srečno razpletla, saj se medtem na Facebooku oglasila pevkina prijateljica, voditeljica Hana Tabaković, ki je sporočila, da je Katarina živa, zdrava in dosegljiva na telefon. Objavo o iskanju so umaknili tudi s spletne strani policije. "Ne vem, kdo je prijavil moje izginotje," je Katarina na kratko dejala za Danas.hr. 

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta